Skal bygge nytt Choice-hotell på Hasle

 
Skal bygge nytt Choice-hotell på HasleHotellet på Hasle skal ha 217 rom og utvikles i samarbeid med Nordic Choice Hotels. Bygget består også av en kontordel.
AF Gruppen (AFG) har inngått avtale med Hasle Linje Næring (Höegh Eiendom og AF Eiendom) om bygging av et nytt Nordic Choice Hotel og kontorbygg på Hasle.

Avtalen omfatter bygging av hotell og kontorbygg på seks etasjer samt felles kjeller over to plan. Totalt bruttoareal er ca. 21 000 kvadratmeter.

Hotelldelen, som har 217 rom utvikles i samarbeid med Nordic Choice Hotels.

Bygget skal oppnå energimerke A og sertifiseres som bærekraftig bygg etter miljøklassifiseringen BREEAM-NOR – «Very good».

Bygget blir gjennomført som en totalentreprise og har en verdi på 490 MNOK eks mva. Byggestart er 1. kvartal 2019 med ferdigstillelse i 1. kvartal 2021.

– Hasle har blitt et populært sted å bo og jobbe. På kort tid har det vokst frem som et nytt og moderne område. Sammen med Höegh Eiendom ser vi frem til å få på plass et miljøvennlig hotell og kontorbygg som vil fremme områdets attraktivitet, sier Morten Grongstad i pressemelding, konsernsjef i AF Gruppen.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår