Skal bygge ny skole til 320 millioner kroner

 
Skal bygge ny skole til 320 millioner kronerFra venstre Elisabeth Vestergård, Anna Louise Akselssen og Tone Mjøs fra Buskerud fylkeskommune og Atle Møller, Rune Nordås og Arne Riise fra Strøm Gundersen AS. Foto: Buskerud fylkeskommune
Fylkeskommunen og entreprenørselskapet Strøm Gundersen har signert byggekontrakt for nye Ringerike videregående skole.

Buskerud fylkeskommune skal rehabilitere og utvide Ringerike videregående skole i Hønefoss. Fredag signerte fylkeskommunen og entreprenørselskapet Strøm Gundersen AS byggekontrakt for den nye skolen.

- Vi er veldig glad for avtalen som er inngått, og ser fram til å et godt samarbeid med fylkeskommunen, sier leder i byggavdelingen i Strøm Gundersen AS, Atle Møller i en pressemelding.

Det nye bygget vil bli på ca. 6 000 m2. Det gamle skolebygget skal totalrehabiliteres.

- Vi har bygget mange skoler, og føler oss godt skikket til å bygge skolen på Ringerike. Det er spennende å bygge nytt og samtidig rehabilitere bygg, sier Møller.

- Dette er en viktig satsing for fylkeskommunen, og vi gleder oss over at vi nå endelig er i gang, sier Elisabeth Vestergård, leder i prosjektavdelingen i BFK Eiendomi meldingen.

- Vi ser fram til å samarbeide med Strøm Gundersen, og er trygge på at de vil gi oss et bygg som vil fungere godt for skolens elever og ansatte, sier hun.

Byggestart for det nye bygget blir 1. april, og bygget skal etter planen være klart senhøsten 2020.

Buskerud fylkeskommune har ansvaret for videregående opplæring av ungdom og voksne, og eier 13 videregående skoler i Buskerud. Ringerike videregående skole ligger i Hønefoss og har et rikt og variert tilbud innenfor utdanningsprogrammene studiespesialiserende fag, musikk, service og samferdsel, og idrettsfag.

Skolen har også tilbud innen hverdagslivstrening. Skolen har 90 ansatte og ca. 595 elevplasser fordelt på 25 klasser.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår