Skal bygge hotell i Kongsberg

 
Skal bygge hotell i Kongsberg
Veidekke har inngått avtale med PK Eiendom as om bygging av hotellet Sølvknuten 1624 i sentrum av Kongsberg. Kontrakten er en totalentreprise verdt 160 mill.kr.

Oppdraget omfatter oppføring av et hotellbygg i elleve etasjer med 147 gjesterom, konferanserom i toppetasjen og kjeller med parkering og teknisk rom. Hotellet blir liggende inntil Sølvparken som er et nærings- og boligprosjekt som er under oppføring av Veidekke.

- Vi er glade for at PK Eiendom har valgt Veidekke til å bygge prosjektet. Det er et spennende prosjekt med høye krav til arkitektur, og det vil bli et markant bygg sentralt i Kongsberg, forteller distriktsleder Gro Brathovde i Veidekke i en pressemelding.

- Vi er veldig fornøyd med at vi nå har kommet til enighet med Veidekke på dette prosjektet, og ser frem til samarbeidet med å bygge hotell Sølvknuten 1624, sier direktør Per Mikkelsen i PK Eiendom AS i meldingen.

Les også: Bygger for Brønnøysundregistrene
 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår