Skal bygge 250 nye leiligheter på Lørenskog

 
Skal bygge 250 nye leiligheter på LørenskogSkårersletta 50 ligger bak høyblokkene på bildet. Metro-sentret til høyre. Foto: NTB Scanpix.
AF Eiendom og OBOS Nye Hjem har sikret seg en attraktiv eiendom langs «paradegaten» i Lørenskog.

AF Gruppen og OBOS har signert avtale om å kjøpe 100 prosent av aksjene i Skårersletta 50 Holding AS. AF Gruppen og OBOS vil eie selskapet med like eierandeler. Her skal de utvikle 250 leiligheter forteller AF Gruppen i en pressemelding fra selskapet.

Selskapet eier tomten Skårersletta 50 som er på drøye tolv mål og ligger langs den nye «paradegaten» i Lørenskog som om få år vil definere sentrum i kommunen. Tomten er solfylt og ligger en kort fottur fra Metrosenteret, Triaden Storsenter, foreslått fremtidig T-banestasjon og grønne rekreasjonsområder. Det er i dag et større lagerbygg og kontorbygg på eiendommen og det foreligger godkjent detaljreguleringsplan.

Overtakelse av eiendommen vil skje innen utløp av 1. kvartal 2019.

– Vi er glade for å kunne fortsette vår tilstedeværelse som boligutvikler på Lørenskog etter flere vellykkede prosjekt i nærområdet. Vi ser frem til å kunne bidra til å skape gode hjem på Lørenskog sammen med OBOS, sier Morten Grongstad, konsernsjef AF Gruppen i meldingen.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår