Skal bygge 150 leiligheter i Ski sentrum

 
Skal bygge 150 leiligheter i Ski sentrumIllustrasjon: Arcasa arkitekter
Usbl har gått inn som partner i boligprosjektet Ski Panorama, i samarbeid med blant annet Eiendomsplan. Området har et areal på 9,3 mål.

Ski Panorama har en attraktiv beliggenhet, med kort avstand til Ski sentrum og en 11 minutters reisetid til Oslo sentrum når Follobanen er ferdigstilt.

Området er foreslått lagt inn som prioritert utbyggingsområde i kommuneplanen, og skal nå område- og detaljreguleres.

Tomten består i dag av 8 eneboliger innenfor et areal på totalt 9,3 mål. Det er Eiendomsplan som er prosjektinitiator og har koordinert kjøpet av eiendommene, som ligger i Hagelundveien og Skorhaugveien, ca 300 meter fra Ski storsenter.

Med partnerinngåelsen har Usbl både sikret seg en eierandel i prosjektet, samt forretningsførsel og forkjøpsrett for Usbl’s medlemmer, skriver USBL i en pressemelding.

- Vi er glade for at vi kan være med på å utvikle nye flotte leiligheter så sentralt i Ski til våre medlemmer. Dette er et spennende område som er populært, og vi er overbevist om at etterspørselen vil fortsette å stige, spesielt når ny Follobane står klar i 2022. Jeg ser frem til å kunne tilby disse leilighetene til våre medlemmer og håper de blir like begeistret over dette prosjektet som det vi er, sier Johan Bruun, administrerende direktør i Usbl i meldingen.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår