Sivilingeniør/ingeniør bygg, Fredrikstad

 
Sivilingeniør/ingeniør bygg, Fredrikstad
Vil du kombinere fagkompetansen din innen Bygg med interessen din for teknologi og innovasjon? Våre ingeniører jobber på noen av Norges mest komplekse prestisjeprosjekter som Stavanger Universitetssjukehus, Regjeringskvartalet, Politiets nasjonale beredskapssenter, Evenes kampflybase, Fornebubanen, samt mange andre spennende prosjekter i både innland og utland. Vi søker nå flere bygningsingeniører med varierende erfaring til vårt kontor i Fredrikstad. Er du klar for nye utfordringer?

BLI DEL AV ET AV VERDENS LEDENDE RÅDGIVERMILJØER

COWI har et av Norges ledende fagmiljø innen byggfag. På kontoret i Fredrikstad sitter vi i nye lokaler, og med alle fagdisipliner på samme kontor er avstanden er kort mellom idé og gjennomføring. Med et arbeidsmiljø som legger til rette for personlig utvikling og innovativ tenking har COWI dyrket frem verdensmestere i BIM som nylig var i Las Vegas for å ta imot pris for verdens beste digitale byggeprosjekt: https://www.cowi.no/om-cowi/nyheter-og-presse/aec-awards-stavanger-universitetssykehus-vant-. Denne samme driven har også skaffet oss andre store prosjekter i både innland og utland.

SETT DITT PREG PÅ SPENNENDE OG KOMPLEKSE PROSJEKTER

Som bygningsingeniør i COWI vil dine hovedarbeidsoppgaver vil være rådgivning, prosjektering, prosjektledelse/styring og kundebehandling innen bygg og anlegg. Byggeplassledelse og styring av komplekse riggområder kan også være oppgaver for den rette personen. Prosjekter og arbeidsoppgaver vil bli tilpasset din kompetanse. Vi ønsker både deg som vil spesialisere deg innenfor et område, og deg som har bred kunnskap innenfor flere fagområder.

DU ER FREMOVERLENT OG NYSGJERRIG MED GOD TVERRFAGLIG FORSTÅELSE

Vi søker deg som har alt fra noen få års erfaring til solid bakgrunn i bransjen eller lignende bransjer. Du har erfaring med og interesse for bruk og videreutvikling av BIM verktøy i prosjektering, modellering og prosesstyring. Basisverktøy vil være Tekla eller REVIT, Dynamo, dRofus, Syncro 4D og Solibri/Navisworks.

Din kompetanse:

 • Høyere teknisk utdannelse som Bygnings- og/ eller Sivilingeniør
 • Erfaring med beregning og dimensjonering av konstruksjoner. Herunder kjennskap til bruk av digitale beregningsverktøy som Robot, Fem design, Focus Konstruksjon, OS-prog ol.
 • Bred erfaring med å benytte digitale plattformer for fag, prosjekt, prosess, prosesskartlegging, prosessmodellering (VDC) og økonomistyring.
 • Programmeringskompetanse vil være en fordel.
 • Bruk av ISY G-prog, MS Office programvare og MS Project.
 • God muntlig og skriftlig fremstillingsevne, både på norsk og engelsk.

I tillegg kan du gjenkjenne deg i flere av følgende utsagn:

 • Du liker å arbeide i team.
 • Du er opptatt av kontinuerlig utvikling av helhetlige og fremtidsrettede løsninger som skaper verdi for kunder, mennesker og samfunn.
 • Du er en teknologioptimist som brenner for innovasjon.
 • Du er nysgjerrig, tilegner deg ny kunnskap raskt og trives med å dele den med resten av teamet.
 • Du er opptatt av kvalitet i leveranser og jobber strukturert.
 • Du trives med arbeidsoppgaver som har høy faglig kompleksitet.
 • Du er kundeorientert og evner å bygge kunderelasjoner

COWI SOM ARBEIDSPLASS

COWI tilbyr en dynamisk og utfordrende arbeidsplass med gode utviklingsmuligheter. Du får jobbe med noen av Norges mest komplekse prosjekter og sterkeste fagmiljøer innen helsebygg, flyplasser og smarte og grønne bygg. Vi har et sterkt og tverrfaglig fagmiljø som setter høye krav til kompetanse og faglig integritet.

 • Hos oss får du i stor grad påvirke egne arbeidsoppgaver og prosjekter.
 • Hos oss får du gode muligheter til kompetanseheving og egenutvikling gjennom prosjekter, kurs og mentorordninger
 • Arbeidsmiljø er viktig for oss, vi stiller opp for hverandre, er rause og støtter hverandre. Vi har et godt arbeidsmiljø som vi verdsetter høyt, noe som også gjenspeiles i medarbeiderundersøkelser
 • Ledelse og ledelsestrening er et av COWIs fire satsingsområder. Vi jobber derfor systematisk med å utvikle lederferdigheter hos linjeledere og prosjektledere, slik at hver enkelt medarbeider skal oppleve sine ledere som en positiv drivkraft til eget engasjement, utvikling og prestasjoner

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger.

INTERESSERT?

Søknadsfrist: 05.04.2019

Arbeidssted: Fredrikstad

Kontaktpersoner:

Rino Johansen (Seksjonsleder Bygg), e-post: rjoh@cowi.com, Tlf: 907 96 674  

Jon Anders Grindahl (Avdelingssjef Bygninger Øst), e-post: jagr@cowi.com, Tlf: 957 73 193.

Søk på stillingen her

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår