Sikkerhetsrådgiver

 
Sikkerhetsrådgiver
Er du opptatt av å skape en sikrere verden? Ønsker du å utvikle din fagkompetanse innenfor sikkerhet og dine analytiske evner? Ønsker du å påvirke prosjektenes rammer og prinsipper? Nå søker vi en sikkerhetsrådgiver/-analytiker til vår faggruppe Analyse og Beredskap i Senter for risikoreduserende design i Oslo.

Søknadsfrist: 07 January 2021 - Norway - Sted: Oslo - Buildings

BLI EN DEL AV VÅRT FAGMILJØ I BYGNINGER OSLO
COWI har i den senere tid vunnet flere store prosjekter innenfor både offentlig og privat sektorer. Blant annet jobber våre ingeniører nå på Norges mest komplekse prestisjeprosjekter, som Regjeringskvartalet, Politiets nasjonale beredskapssenter, Evenes flystasjon, Fornebubanen, Ny vannforsyning til Oslo og nye sykehus landet rundt samt næringsbygg. 

TA EN VIKTIG ROLLE I ARBEIDET MED RISIKO OG SIKKERHET 
Senter for risikoreduserende design i COWI har blitt godt lagt merke til i bransjen som et kompetent og leveringsdyktig fagmiljø i COWI. Vi ønsker hele tiden å utvikle oss videre, og å være ledende i bransjen som en unik tverrfaglig ressurs som tilbyr spesialkunnskap innenfor beskyttelse og sikring av bygg og anlegg mot uønskede hendelser. Vi dekker all faser i et prosjekt, fra idé, planlegging, bygging og drift til avvikling, og fra enkeltstående bygg til komplekse sammensetninger fra åpne byrom til lukkede operative militærbaser.

Som sikkerhetsrådgiver/-analytiker innen analyse og beredskap, vil du være en viktig ressurs i kommende og pågående prosjekter. Vi har et stort fokus på utviklingen av faget og våre medarbeidere innenfor andre fagområder i COWI, slik at de også kan levere innenfor senterets kjerneområder. Fokus vil være på sikringsrisikoanalyser etter NS 5830-serien, COWIs utviklede maler iht NSM-veiledere og Forsvarsbyggs sikringshåndbok som gjør at våre kunder vet hva de kan forvente av våre leveranser. 

DU HAR FOKUS PÅ KVALITET OG HAR EVNEN TIL Å TENKE HELHETTLIG PÅ TVERS AV FAG 
Vi søker deg som vil forsterke vårt analysemiljø innenfor sikkerhet og beredskap.
Vi vektlegger din interesse for å utvikle mennesker, faglig kvalitet, fokus på samarbeid, fleksibilitet og evne til å dele kunnskap.

I tillegg kan du gjenkjenne deg i flere av følgende utsagn:

  • Du har en høyere utdannelse innen relevant fagområde (prosessledelse, analysemetodikk, beredskap, sikringstiltak etc.)
  • Du liker å jobbe i team og kan gjerne ta ledelsen.
  • Du har sikkerhetsklarering.
  • Du ønsker å lære mer og du er glad i å lære bort, dele kunnskap.
  • Du ønsker å være med å videreutvikle et unikt fagnettverk i et godt etablert og internasjonalt rådgiverselskap.
  • Du liker utfordringer og variasjon.


COWI SOM ARBEIDSPLASS
COWI tilbyr en dynamisk og utfordrende arbeidsplass med gode utviklingsmuligheter. Vi har et sterkt og tverrfaglig fagmiljø som setter høye krav til kompetanse og faglig integritet.

  • Hos oss får du i stor grad påvirke egne arbeidsoppgaver og prosjekter
  • Hos oss får du gode muligheter til kompetanseheving og egenutvikling gjennom prosjekter, kurs og mentorordninger
  • Arbeidsmiljø er viktig for oss, vi stiller opp for hverandre, er rause og støtter hverandre. Vi har et godt arbeidsmiljø som vi verdsetter høyt, noe som også gjenspeiles i medarbeiderundersøkelser
  • Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser, samt gode pensjons- og forsikringsordninger.

 
HAR DU SPØRSMÅL?
Da kan du ringe Julie Indrelid (Seksjonsleder Prosjektledelse Bygninger Oslo) på telefon +47 928 36 382 eller ta kontakt per e-post: Juin@cowi.com

SLIK SØKER DU
Klikk på knappen nedenfor, og fortell hvorfor du er rett person for denne stillingen. Vi ser gjerne at du sender inn CV og søknadsbrev så snart som mulig siden rekrutteringsprosessen allerede er i gang. Søknadsfristen står angitt øverst på siden.

Søk her

 

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår