Sigurd Velken ny prosjektleder i Insenti Samferdsel

 
Sigurd Velken ny prosjektleder i Insenti Samferdsel- Jeg ser frem til å være med og bygge opp selskapet. Et godt kontaktnett og erfaring fra flere av bransjens viktigste oppdragsgivere vil komme godt med, sier Sigurd Velken.
Sigurd Velken (44) er ansatt som prosjektleder i Insenti Samferdsel.

Velken kommer fra en tilsvarende stilling i HR Prosjekt og har ellers erfaring fra Norconsult og Statens vegvesen. Han er utdannet Master of Transportation Engineering fra University of Rhode Island i Kingston, USA.

Sigurd Velken vil arbeide med prosjekt- og ledelsesoppgaver i selskapets prosjekter og er for tiden i ferd med å levere forprosjekt for Bymiljøetatens oppgradering av holdeplassene på Huk og Åsbråten.

Velken ser frem til å være med og bygge opp selskapet. Et godt kontaktnett og erfaring fra flere av bransjens viktigste oppdragsgivere vil komme godt med.

Insenti Samferdsel startet sin virksomhet i 2016, og selskapet tilbyr prosjektledertjenester innenfor samferdselssektoren i Osloregionen. Selskapet er et datterselskap av Insenti, og selskapet har for tiden syv ansatte.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Nytt om navn

Vis alle

  

Bygg Reis Deg 2017

Vis alle

  

Prosjektnyheter

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle