Sigum Fagerberg lanserer filtersystemer

 
Sigum Fagerberg lanserer filtersystemer
Sigum Fagerberg AS utvider sitt produktprogram og presenterer Amazon Filters på det Norske markedet

Amazon Filters er en av Europas ledende produsenter av komplette filtersystemer, filterinnsatser og filterhus for vannbehandling, næringsmiddel, fiskeri, farmasi, kjemi og prosessindustrien

Med over 30 år på markedet har Amazon Filters oppnådd et produktsortiment og et rennommé som en av de store kvalitetsleverandørene i det Europeiske markedet og en sterk utfordrer på de fleste filterapplikasjoner.

- Fordelen med å ikke være aller størst i verden er muligheten for raskt å tilpasse seg kundens ønsker og være en partner og rådgiver, i stedet for en ren komponentleverandør. Amazons tekniske ekspertise gir raskere vei fra forskning og utvikling til ferdig produkt og muligheten for å spesialtilpasse filterløsninger med korte leveringstider, skriver Sigum Fagerberg AS i en pressemelding.

All produksjon, forskning og utvikling foregår på Amazons egne fabrikker, både filterinnsatser, filterhus og komplette systemer produseres under de strengeste retningslinjer og kvalitetskrav og sertifiseres etter kundens ønske. Filterelementene passer i de fleste industristandard hus, uansett fabrikat eller i Amazons utvalg av egne filterhus.

- Med stor faglig kunnskap innenfor de fleste bransjer har vi muligheten for å skreddersy løsninger tilpasset kundens behov. Vårt store program, som dekker alt fra fra posefiltre, smelteblåste og plisserte dybdefilterelementer til membranfilterteknologi og aktivt karbon, passer Amazons filterteknologi i de fleste industriapplikasjoner, heter det i pressemelding.

Amazon tilbyr filtreringsløsninger for:  

  • Vannbehandling, f.eks drikkevann, sjøvannsfiltrering, produksjonsvann etc.
  • Næringsmiddelproduksjon som meierier, bryggerier, fiskeolje og øvrig produksjon der renhet er svært viktig.
  • Farmasi og legemidler.
  • Kjemi.
  • Fiskeindustri og maritim næring.
  • Gassbehandling.

Filtersystemer passer godt inn i vårt allerede omfattende produktprogram innenfor ventiler, aktuatorer, damparmaturer, prosessinstrumentering og vannprøvetakere.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår