Signerte kontrakt til 200 millioner kroner

 
Signerte kontrakt til 200 millioner kronerAdministrerende direktør i Undervisningsbygg Rigmor Hansen, prosjektleder i Undervisningsbygg Monica Ellingjord, prosjektleder i WK Jørn Wegger, daglig leder i WK Britt Røed Lohne og avdelingsleder i WK Elvir Hasic. Foto: Benedicte Nylund
Nå er alt klart for byggetrinn 2 på Løren skole i Oslo. Mandag signerte Undervisningsbygg og WK entreprenør AS kontrakt.

Her skal Løren skole få en ny skolebygning på drøyt 5600 kvadratmeter. Bygget skal huse 5. – 7. trinn i fire paralleller samt en spesialavdeling med plass til 20 elever.
- Dette skal bli et flott og moderne skolebygg som vil passe godt til eksisterende bygg, sier administrerende direktør i Undervisningsbygg Rigmor Hansen.

Gjennomføringsmodellen er totalentreprise og WK Entreprenør AS er tildelt oppdraget.
- Dette er den tredje skolen vi bygger nå med Undervisningsbygg, og vi gleder oss til å sette i gang, sier daglig leder i WK entreprenør Britt Røed Lohne.

Byggetrinn 1 på Løren skole innebar å rehabilitere skolen til en fire parallellers barneskole for 1. – 4. trinn og hadde åpning til skolestart 2014.

Fakta Løren skole:
•Ny skolebygning på 5 622 m²
•FKOK 2012 benyttes.
•Kontraktssum inkl. mva kr 202 613 321,-
•Ferdigstillelse 2019.
 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Nytt om navn

Vis alle

  

Bygg Reis Deg 2017

Vis alle

  

Prosjektnyheter

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle