Signerte driftskontrakt på nesten en halv milliard

 
Signerte driftskontrakt på nesten en halv milliardFotograf: NCC/Robin Stenersen
NCC har nylig skrevet kontrakt med Statens vegvesen om fem års drift og vedlikehold av riks- og fylkesveier i Ringerike, Hole, Modum, Sigdal, Krødsherad og deler av Jevnaker kommune i Buskerud. Kontrakten har en verdi på 464 millioner kroner.

– Vi er svært glade for at vi med denne avtalen fortsatt kan utføre drift og vedlikehold av vegnettet i Ringeriksregionen, og dermed bedra til sikre veier for trafikantene, sier direktør Anders Høvik i NCC Road Services Norge, i en pressemelding.

I forrige uke ble kontrakten signert av direktør Høvik og regionsdirektør for Statens vegvesen Sør, Kjell Inge Davik.

– Ringerike kontrakten er en strategisk viktig kontrakt for NCC, og har vært driftet av NCC siden 2004. Det er derfor gledelig at NCC nå går inn i sin fjerde strake kontraktsperiode. Den nye kontrakten inneholder større grad av egen regi drift, men Ringerike er den kontrakten hvor vi har utført mest egen regi opp igjennom årene så vi er godt rustet for fem nye år, sier Høvik.

Kontrakten inkluderer også gang- og sykkelstier langs riksvegene, samt tilhørende sidearealer, utstyr og installasjoner. Totalt er 749 km veg totalt av kontrakten – hvorav 192 km er stamveg, 151 km er øvrig riksveg, 345 km er fylkesveger samt 61 km gang- og sykkelveger

Den nye driftskontraken gjelder i fem år fra 1.september 2018. Ved anbudsåpning var NCC og BMO Entreprenør de to tilbyderne som leverte anbud på kontrakten.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår