Serviceelektrikere

 
Serviceelektrikere
GK Elektro leverer alt innen elektro til alle typer bygg, samt industri og datasentre. Vi har egne fagmiljøer innen service og prosjekter i Østfold, Romerike, Oslo, Asker, Hamar, Kongsvinger, Lillehammer, Bergen, Trondheim og Tromsø. Selskapet er del av GK Gruppen som omsetter for over 5 milliarder kroner og har mer enn 3200 ansatte i Skandinavia.

Arbeidssted: GK Elektro Trondheim

Søknadsfrist: 01.07.2018

Ønsker du utfordrende og spennende oppgaver i et firma med gode resultater og vekstambisjoner?

Distrikt Trondheim består i dag av ca 60 ansatte i to avdelinger - service og entreprise. Vi er samlokalisert med GK Inneklima og GK Rør i flotte nye lokaler.

Vil du være en del av vårt flerfaglige miljø, med hyggelige medarbeidere og godt samhold?

 

Vi søker etter serviceinnstilte og selvstendige elektrikere:

Til vår serviceavdeling i Trondheim er vi er på jakt etter serviceelektrikere med stor interesse eller erfaring innen tekniske installasjoner. Du vil utføre varierte elektrikeroppgaver hos våre kunder som er både privatpersoner og næringsbygg. 

Som person er du proaktiv, positiv og jobber godt i team. Det er viktig at du ser løsninger for kunden og håndterer kunder og samarbeidspartnere på en profesjonell og tillitsvekkende måte. Fagbrev som elektromontør gr L er nødvendig og du behersker norsk muntlig og skriftlig.

Kvinner oppfordres til å søke!

Til de riktige kandidatene kan vi tilby gode arbeidsbetingelser og ordnede forhold i en offensiv bedrift i vekst med solid økonomi.

Søknader vil behandles fortløpende. 

Referanse: Serviceelektrikere GK Elektro Trondheim

Kontaktperson: Tom Erik Olsen, distriktssjef, tlf. 4121 5122 & Thor Anders Berg, prosjektleder, tlf. 9230 4206

Søk på stillingen her

 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Nytt om navn

Vis alle

  

Bygg Reis Deg 2017

Vis alle

  

Prosjektnyheter

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår