Sertifiseringskurs åpner nye dører i installatørverden

 
Sertifiseringskurs åpner nye dører i installatørverden
Akustikkhimlingen Mono Acoustic fra Rockfon forener god akustikk med godt design. Den helt riktige installasjonen må ivaretas av sertifiserte installatører. Byggmontering Møre AS er nylig blitt sertifisert som Mono-installatør og det har åpnet nye dører.

Én av fem sysselsatte i Norge opplever dårlig inneklima i arbeidstiden. Dette kan blant annet være høyt støynivå som kan medføre hodepine og migrene. Derfor er det avgjørende at det inneklima som vi befinner oss i, er så godt som mulig, og det stiller store krav til inneklimaløsninger.

- Et godt inneklima henger i stor grad sammen med god akustikk. I dag opplever vi heldigvis at akustikk prioriteres i høyere grad enn før. Det gjelder også innenfor boligområdet, forteller daglig leder, Jonny Aas, hos akustikkprodusenten Rockfon i Norge i en pressemelding.

En av de produktene som forener både god akustikk og godt design er Rockfons akustikkhimling Mono Acoustic. Dette er en løsning som gir en helt hvit overflate i høyeste akustiske klasse A.

-  For at Mono Acoustic kan leve opp til de høye kravene som stilles til både design og god akustikk, kan løsningen kun installeres av sertifiserte installatører som har gjennomgått et intensivt kurs. Kurset er også med på å gjøre installatørene klare for å gi kunderådgivning, som er med på å gi nye muligheter, forteller Jonny Aas.

Nye forretningsmuligheter hos Byggmontering Møre AS

Prosjektleder, Jan Arve Pedersen, i Byggmontering Møre AS, har over 36 års erfaring i bransjen og er nylig blitt Mono-entreprenør. Han forteller at han har fått nye muligheter etter å ha gjennomført kurset til Rockfon: 

- Det var et lærerikt kurs, et gjennomført og profesjonelt opplegg fra Rockfon. Det gikk over 3 dager i Antwerpen i Belgia, med oppfølgende salgskurs i Danmark. Det har vært med på å gi meg noen nye muligheter innenfor et nytt marked.

Jan Arve Pedersen forteller at de blant annet er med på et veldig spennende prosjekt i Ålesund. Byggmontering Møre AS er med på å installere Mono akustikkhimlinger til det nye kjøpesenteret Amfi Moa, og åpningsdatoen er rett rundt hjørnet:

- Nye Amfi Moa åpner den 1. november. Her har vi vært med på å installere ca 2500 m2 med Mono akustikkhimlinger til kjøpesenteret. Produktet har en glatt og jevn overflate, og er helt uten skjøter. Det er et godt produkt å jobbe med.

Stolt leverandør av kvalitetsprodukter

Jonny Aas i Rockfon gleder seg over leveransen til det som blir nordvestlandets største kjøpesenter:

Mono Acoustic er et kvalitetsprodukt som sikrer lang holdbarhet. Det er et fleksibelt materiale, som kan både formes og bøyes, og er i høyeste akustiske klasse. Derfor egner det seg i åpne planløsninger hvor det er mye aktivitet. Så det passer godt inn i et stort kjøpesenter som Amfi Moa i Ålesund.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår