Senior VVS-ingeniør - Stavanger

 
Senior VVS-ingeniør - Stavanger
Vil du være med i et verdensledende rådgivermiljø med høye ambisjoner innen digitalisering og bærekraft? Våre ingeniører jobber på noen av Norges mest komplekse prestisjeprosjekter som Stavanger Universitetssjukehus, Regjeringskvartalet, Politiets nasjonale beredskapssenter, Evenes kampflybase, Fornebubanen, samt mange andre spennende prosjekter i både innland og utland. Vi søker nå senior VVS - ingeniør til vårt kontor i Stavanger. Er du klar for nye utfordringer? Les mer her!

Søknadsfrist: 08/12/2019 - Norway - Sted: Stavanger - Buildings

BLI DEL AV ET FAGMILJØ I VERDENSKLASSE
COWI er et internasjonalt rådgivende ingeniørselskap med rundt 1200 medarbeidere i Norge. Vi har kompetanse i verdensklasse, og mange av våre fagmiljø er ledende i både Norge og verden. Som en del av COWI - gruppen, med over 80 års erfaring, og rundt 7200 medarbeidere verden over, har vi kompetanse og kapasitet til å sette sammen optimale team tilpasset det enkelte prosjekt.

På kontoret i Stavanger sitter vi i splitter nye lokaler. Avstanden er kort mellom ide og gjennomføring, med alle fagdisipliner på samme kontor. På den måten kan våre fageksperter samarbeide integrert inn mot alle fagmiljøene, for å skape gode løsninger for kunden, brukeren og samfunnet.

Som Senior VVS-ingeniør i COWI vil dine hovedarbeidsoppgaver være rådgivning, prosjektering, prosjektledelse/-styring og kundekontakt innen VVS og energi. Bistand innen teknisk byggeledelse vil være aktuelt for oppfølging av Stavanger Universitetssjukehus (SUS2023).

DU HAR GOD TVERRFAGLIG FORSTÅELSE
Vi er på jakt etter deg som er senior i VVS-faget, med ca. 10 års erfaring. Vi forutsetter at du har høyere teknisk utdannelse og dokumentert kompetanse innen prosjektering og erfaring innen teknisk byggeledelse. Basisverktøy vil være REVIT, dRofus, og Solibri/Navisworks. Annen relevante programmer er IDA ICE, Simien, Kalkyleringsprogram og BIM-relaterte verktøy.

I tillegg kan du gjenkjenne deg i flere av følgende utsagn:

  • Du har gode egenskaper når det kommer til å samarbeide flerfaglig, samt god prosess- og helhetsforståelse.
  • Du er opptatt av å kontinuerlig utvikle deg, og gjennom din fagkompetanse bidra til å skape gode helhetlige og fremtidsrettede løsninger.
  • Du er nysgjerrig, tilegner deg ny kunnskap raskt og trives med å dele den.
  • Du arbeider strukturert.
  • Du har god muntlig og skriftlig fremstillingsevne på norsk og gjerne også på engelsk

COWI SOM ARBEIDSPLASS
COWI tilbyr en dynamisk og inspirerende arbeidsplass med gode utviklingsmuligheter.  Vi har et sterkt og tverrfaglig fagmiljø som setter høye krav til kompetanse og faglig integritet.

  • Hos oss får du gode muligheter til kompetanseheving og egenutvikling gjennom prosjekter, kurs og mentorordninger.
  • Vi leder utviklingen i bransjen gjennom nye og innovative løsninger på fagfelter, prosesser og bruk av digitale verktøy.
  • Moderne kontorlokaler og fasiliteter.
  • Arbeidsmiljø er viktig for oss, vi stiller opp for hverandre, er rause og støtter hverandre. Vi har et godt arbeidsmiljø som vi verdsetter høyt, noe som også gjenspeiles i medarbeiderundersøkelser.

COWI vil strekke seg langt for å få de riktige personer inn i vårt team. Dette betyr blant annet meget gode lønnsbetingelser og mulighet for å skreddersy stillinger for å sikre ønsket utvikling innen spesifikke områder av fagfeltet.

INTERESSERT?
Dersom du ønsker mer informasjon om stillingen er du velkommen til å kontakte:

Anne Frafjord
Seksjonsleder
aefd@cowi.com
+47 952 88 600

Vi ser frem til å motta din CV og ditt søknadsbrev så snart som mulig – vi vurderer søknader fortløpende. Arbeidssted vil være Stavanger. Alle søknader behandles konfidensielt.

Søk på stillingen her

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår