Senior veiplanlegger Stavanger

 
Senior veiplanlegger Stavanger
Vil du jobbe som senior vegplanlegger i et verdensledende rådgivermiljø? Våre vegplanleggere er sentrale bidragsytere i komplekse byutviklingsprosjekt, små og store planleggingsoppdrag, infrastruktur og veganlegg. For tiden er det også mange spennende oppgaver på prosjektet nytt sykehus i Stavanger. Er du på jakt etter nye utfordringer? Da kan dette være det neste skrittet i din karriere!

Søknadsfrist: 21 February 2021 - Norway - Sted: Stavanger - Infrastructure

BLI EN DEL AV VÅR AVDELING AREAL OG SAMFERDSEL I STAVANGER
COWI er et internasjonalt rådgivende ingeniørselskap med rundt 1200 medarbeidere i Norge og regnes som ledende aktør innen samferdselssektoren. Innenfor vår divisjon for Transport og byutvikling, består avdeling Areal og Samferdsel av ca. 70 medarbeidere fordelt på fem seksjoner over hele Norge utenom Østlandet.. Her vil du kunne jobbe med alt fra de store utstrakte vegutbyggingsprosjektene til lokale prosjekteringsoppgaver i avgrensede områder. I våre tjenester sikrer vi teknisk gjennomførbare løsninger og økonomisk sunne prosjekter.

Seksjonen Areal og samferdsel i Stavanger er en kunnskapsrik og sosial gjeng med både nyutdannede og senior ressurser. Vi har mange store og spennende oppdrag i området, og søker flere flinke medarbeidere til å ytterligere styrke vårt fagmiljø. Medarbeiderne er selv med på å påvirke sin egen arbeidshverdag og utvikling med jevnlig oppfølging fra nærmeste leder. Vi har et trygt og godt arbeidsmiljø som vi verdsetter høyt, noe som også gjenspeiles i medarbeiderundersøkelser.


SENIOR VEGPLANLEGGER - FÅ ANSVAR FOR SPENNENDE PROSJEKTER I EN BEDRIFT MED DEDIKERTE OG DYKTIGE RÅDGIVERE

I denne stillingen vil du være en del av vårt store team av ingeniører og andre fagpersoner, og arbeide tett sammen med øvrige disipliner i COWI. Til daglig vil du typisk jobbe med følgende:

 • Modellbasert veg- gateprosjektering og veiledning av yngre vegingeniører
 • Koordinering og samarbeid med andre fag, evt. også disiplinledelse
 • Utarbeidelse av anbudsgrunnlag iht. NS 3420 eller prosesskoden
 • Oppfølging i byggeperioden
 • Utviklingsarbeid innen prosess og metode for prosjektering

COWI er ledende innenfor sitt felt, fordi vi legger til rette for at medarbeiderne kan jobbe med problemstillinger de brenner for. I COWI får du en unik mulighet til å lære av de beste og utvikle eget potensial. Sammen med din nærmeste leder legger du opp en plan for din egen utvikling, og du får mulighet fra dag til dag til å bygge opp din ekspertise i lokale så vel som globale oppdrag.


DINE FERDIGHETER. VÅRT TEAM. SAMMEN UTFORMER VI FREMTIDEN

For å lykkes i denne stillingen mener vi du bør ha god tverrfaglig forståelse for å bygge opp relasjoner og tillit. Du bør være proaktiv, ha god evne til helhetstenkning samt ha gode samarbeids- og kommunikasjonsevner. Vi søker deg som kan ta ansvar for å kontrollere og godkjenne modell-leveranser for disiplinen veg. Du jobber strukturert og metodisk og trives med å dele kunnskap og bygge og utvikle profesjonell fagkompetanse innen veg. Arbeidsmiljø er viktig for oss, vi stiller opp for hverandre, er rause og støtter hverandre. Vi har et godt arbeidsmiljø som vi verdsetter høyt, noe som også gjenspeiles i medarbeiderundersøkelser.
 
Du bør dessuten ha følgende kvalifikasjoner og ferdigheter:

 • Lang erfaring med Novapoint/Civil 3D for prosjektering
 • Kjennskap til andre programvareplattformer og prosjekteringsverktøy er en fordel
 • Erfaring fra reguleringsfase via prosjektering til ferdig anlegg
 • God forståelse av relevant arbeidsmetodikk og prosesser innen bruk av modell, de tekniske utfordringene rundt modellering og nødvendig tverrfaglig samspill 
 • Entreprenørerfaring eller erfaring med totalentrepriser en fordel
 • Gode samarbeids- og formidlingsevner 
 • Sterk innovasjonsevne og ønske om å ligge i front av den teknologiske utviklingen
 • Opptatt av behovsdrevet/kundesentrisk innovasjon fremfor teknologidrevet innovasjon
 • Du er strukturert og ryddig, og forstår verdien av et effektivt kvalitetssystem

 
COWI SOM ARBEIDSPLASS
Kjennetegnet for mange av våre prosjekter i COWI er at de er flerfaglige, store og av stor samfunnsmessig betydning. COWI tilbyr en dynamisk, utfordrende og innholdsrik arbeidsplass med gode utviklingsmuligheter med innovative faglige løsninger, prosesser og bruk av digitale verktøy. Hos oss får du:

 • I stor grad påvirke egne arbeidsoppgaver og prosjekter.
 • Gode muligheter til kompetanseheving og egenutvikling gjennom prosjekter, kurs og mentorordninger.
 • Interne kompetansenettverk med samarbeid på tvers av fagfelt og regioner.

En unik mulighet til å lære av de beste, utvikle ditt eget potensial og bygge en solid karriere

 • Delta i utformingen av fremtidens samfunn ved å finne bærekraftige løsninger
 • Være med i en sterk bedriftskultur med internasjonalt samarbeid på tvers av organisasjon og fagfelt
 • Utdanningsprogrammer innenfor faglig utvikling, prosjektledelse, linjeledelse og markedsføring/utvikling. Vi jobber systematisk med å utvikle ferdigheter hos de ansatte
 • Moderne og nye kontorer i Stavanger med tilgang til garderobefasiliteter, treningsrom og trygg sykkelparkering samt gratis bilparkering
 • Konkurransedyktig lønn og ansettelsesbetingelser


HAR DU SPØRSMÅL?
Da kan du ringe Truls Kolnes, Seksjonsleder Areal og samferdsel, på telefon +47 986 82 527.

SLIK SØKER DU
Klikk på knappen nedenfor, og fortell hvorfor du er rett person for denne stillingen. Vi ser gjerne at du sender inn CV og søknadsbrev så snart som mulig siden rekrutteringsprosessen allerede er i gang. Søknadsfristen står angitt øverst på siden.

Søk

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår