Senior vegplanlegger

 
Senior vegplanlegger
Vil du jobbe som vegplanlegger i et verdensledende rådgivermiljø? Våre ingeniører jobber på noen av Norges mest komplekse prestisjeprosjekter, som E16 Bjørum - Skaret, E18 Rugtvedt – Dørdal, E6 Kvål – Melhus og Fornebubanen, og mange andre spennende prosjekter i innland og utland. Vi søker nå en Senior Vegplanlegger som vil være med å utvikle vårt fagmiljø videre.

Søknadsfrist: 31/08/2019 - Norway - Sted: Trondheim/Bergen/Kristiansand/Oslo/Fredrikstad/Stavanger - Infrastructure

ARBEID MED PLANLEGGING PÅ ALLE NIVÅER
Som Senior Vegplanlegger i COWI vil du arbeide med planlegging og prosjektering på alle nivåer - overordnede planer, reguleringsplaner og byggeplaner, samt anleggsoppfølging. Du vil også få ansvar som oppdragsleder og/eller disiplinleder på små og mellomstore prosjekter. Avhengig av din motivasjon og kompetanse, får du mulighet til å spesialisere deg ytterligere innen ditt fagområde og påta deg større ansvar innen prosjektledelse knyttet til noen av våre samferdselsprosjekter. I tillegg kan det bli aktuelt å delta i markedsarbeid og tilbudsprosesser.

Kjennetegnet for mange av våre prosjekter i COWI er at de er flerfaglige, store og av høyst relevant samfunnsmessig betydning. COWIs kompetanse innen veg- og gateplanlegging er multidisiplinære. Vi dekker alle fagområder fra innledende fase på idéstadiet, til drift av ferdig anlegg. Vi har lang erfaring med å jobbe med prosjekter på tvers av geografi, noe som gir muligheter for å delta i prosjekter over hele landet, også store nasjonale og internasjonale prosjekter. Med et stort spenn i både størrelse og faglig innhold vil du hos oss finne gode muligheter til å jobbe med spennende og faglig utfordrende oppgaver sammen med andre dyktige kollegaer.

DU ER KVALITETSBEVISST OG HAR EN GOD TVERRFAGLIG FORSTÅELSE
Vi søker deg som har en bachelor- eller mastergrad innen relevante områder, og minimum 5 års relevant erfaring. Du har en genuin interesse for faget, og trives med å jobbe i tverrfaglige team.

I tillegg kan du gjenkjenne deg i flere av følgende utsagn:

  • Du evner å dele erfaringer og kompetanse med kolleger
  • Du tilegner deg ny kunnskap raskt
  • Du har høy digital kompetanse og er komfortabel med å jobbe på tvers av flere verktøy og plattformer
  • Du er nøyaktig og kvalitetsbevisst
  • Du har gode kommunikasjons- og samarbeidsevner
  • Du har erfaring med NS 3420 og prosesskode.

COWI SOM ARBEIDSPLASS
Kjennetegnet for mange av våre prosjekter i COWI er at de er flerfaglige, store og av stor samfunnsmessig betydning. I COWI er alle fagområder samlet i samme hus, hvor våre fageksperter samarbeider integrert inn mot andre fagmiljøer. Dette styrker vår evne til å levere både pålitelige og innovative transportløsninger effektivt i alle faser av prosjektene – med et helhetlig resultat av høy kvalitet for kunden, samfunnet og brukeren.

Vi tilbyr en dynamisk og utfordrende arbeidsplass med gode utviklingsmuligheter. Vi har et sterkt og tverrfaglig fagmiljø som setter høye krav til kompetanse og faglig integritet.

  • Hos oss får du i stor grad påvirke egne arbeidsoppgaver og prosjekter
  • Hos oss får du gode muligheter til kompetanseheving og egenutvikling gjennom prosjekter, kurs og mentorordninger
  • Arbeidsmiljø er viktig for oss, vi stiller opp for hverandre, er rause og støtter hverandre. Vi har et godt arbeidsmiljø som vi verdsetter høyt, noe som også gjenspeiles i medarbeiderundersøkelser
  • Ledelse og ledelsestrening er et av COWIs fire satsingsområder. Vi jobber derfor systematisk med å utvikle lederferdigheter hos linjeledere og prosjektledere, slik at hver enkelt medarbeider skal oppleve sine ledere som en positiv drivkraft til eget engasjement, utvikling og prestasjoner

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger.

INTERESSERT?
Dersom du ønsker mer informasjon om stillingen er du velkommen til å kontakte:

Lars Aga (lsaa@cowi.com, +47 90835312)
eller
Espen Viddal (esvi@cowi.com, +47 90177104)

Vi ser frem til å motta din CV og søknadsbrev så snart som mulig. Arbeidssted vil være Oslo, Bergen, Trondheim, Stavanger, Kristiansand eller Fredrikstad. Alle søknader behandles konfidensielt.

Alle søknader blir gjennomgått fortløpende etter vi er tilbake fra sommerferie i august.

Søk på stillingen her

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår