Senior VA-planlegger for avdeling vann - Trondheim

 
Senior VA-planlegger for avdeling vann - Trondheim
Vil du utvikle din VA-kompetanse i et av Norges sterkeste fagmiljø? Kan du prosjektere anlegg for Vann og Avløp, eller bidra med god ekspertise som prosjekt- eller disiplinleder? Og er du en engasjert og fremoverlent senior med kompetanse innen VA? Da kan dette være neste skritt i din karriere!

Søknadsfrist: 10/01/2020 - Norway - Sted: Trondheim - Water

BLI EN DEL AV VÅR AVDELING FOR VANN I TRONDHEIM
Avdeling Vann består av rundt 170 medarbeidere fordelt på ulike kontorer i Norge. Vi har et av Norges sterkeste fagmiljøer, vi er involvert i prosjekteringen av noen av Norges mest spennende prosjekter. Prosjektene spenner fra tradisjonell VA og hydrologi til prosessanlegg. Vi jobber både selvstendig med egne prosjekter og samarbeider tett med COWIs øvrige fagmiljøer på tvers av kontorer i Norge og i resten av Skandinavia.

Vi har store vekstambisjoner, både for avdelingen og for seksjonen som er lokalisert i Trondheim og Bodø. Her er vi i dag henholdsvis 8 og 9 medarbeidere innen vann og avløp. Ved vår seksjon har vi stort fokus på et godt arbeidsmiljø, og på faglig utvikling. Medarbeiderne er selv med på å påvirke sin egen arbeidshverdag og utvikling, noe som blir jevnlig fulgt opp. Vi har et trygt og godt arbeidsmiljø som vi verdsetter høyt, noe som også gjenspeiles i medarbeiderundersøkelser.

FÅ EN SENTRAL ROLLE I VA-MILJØET I TRONDHEIM
I denne stillingen vil du være en del av vårt globale team av eksperter, og du arbeider tett sammen med seksjonsleder på VA og øvrige kollegaer.

Til daglig vil du typisk jobbe med følgende oppgaver:

 • Faglig veiledning av juniorer
 • Jobbe med egne oppdrag
 • Disiplinledelse innen VA
 • Prosjektledelse av prosjekter med ulike størrelse og kompleksitet.
 • Bidra i tilbudsarbeid, bidra til utvikling av nye tjenesteområder.
 • COWI er ledende innenfor vårt felt, fordi vi har ansatte som er ledende innenfor sine felt.  I COWI får du en unik mulighet til å lære av de beste og utvikle potensialet ditt, og du får delta i utformingen av fremtidens samfunn. Sammen med din nærmeste leder legger du opp en plan for din egen utvikling, og du får mulighet fra dag til dag til å bygge opp din kompetanse på spennende prosjekter.

DINE FERDIGHETER. VÅRT TEAM. SAMMEN UTFORMER VI FREMTIDEN
Dine ferdigheter er nøkkelen til vår suksess. Vi arbeider på tvers av grenser og innen forskjellige fagfelt hvor vi deler kunnskap og bygger opp sterke relasjoner med kunder og kolleger. Du bidrar med din ekspertise samtidig som du får mulighet til å lære av de beste.

For å lykkes i denne stillingen mener vi du bør være god til å skape relasjoner, ha god handlekraft og gjennomføringsevne, samt kunne generere de gode prosjektmulighetene for COWI.

Du bør dessuten ha følgende ferdigheter:

 • Utdanning fra høgskole/universitet med faglig bakgrunn i VA.
 • Interesse for å dele kunnskap og bidra til å utvikle deg selv og dine medarbeidere
 • Minimum 5 år med arbeidserfaring innen VA faget.
 • Markedsfokus og forretningsforståelse
 • Gode språkkunnskaper i norsk og engelsk, både skriftlig og muntlig.


HAR DU SPØRSMÅL?
Da kan du kontakte Steinar Stien (Seksjonsleder) på tlf 905 34 955 eller på e-post: stst@cowi.com.

SLIK SØKER DU
Klikk på knappen nedenfor, og fortell hvorfor du er rett person for denne stillingen. Vi ser gjerne at du sender inn CV og søknadsbrev så snart som mulig siden rekrutteringsprosessen allerede er i gang. Søknadsfristen står angitt øverst på siden.

Søk på stillingen her

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår