Senior Rådgivende Ingeniør energi og VVS, Stavanger

 
Senior Rådgivende Ingeniør energi og VVS, Stavanger
Vil du være med i et verdensledende rådgivermiljø med høye ambisjoner innen digitalisering og bærekraft? Kan du prosjektere VVS-installasjoner i bygg? Og er du en teknologioptimist som brenner for innovasjon? Da kan dette være det neste skrittet i din karriere!

Søknadsfrist: 31.12.2020 - Arbeidssted: Stavanger - Buildings

BLI EN DEL AV VÅR AVDELING BYGNINGER SØR- OG VESTLANDET
I Avdeling Bygninger Sør- og Vestlandet vil du bli en del av et team bestående av rundt 90 medarbeidere fordelt på fem seksjoner i Bergen, Kristiansand, Stavanger og Haugesund. Vi er en avdeling i vekst og våre ingeniører jobber med prosjektering og rådgiving overfor private og offentlige byggherrer og entreprenører. Vi er spesialister innen prosjektledelse, byggeteknikk, elektro, automasjon, energi, VVS, brannsikkerhet, bygningsfysikk og andre beslektede fagområder.

COWI har et av Norges ledende fagmiljø innen VVS og energi. På kontoret i Stavanger sitter vi i splitter nye lokaler. Avstanden er kort mellom ide og gjennomføring, med alle fagdisipliner på samme kontor. På den måten kan våre fageksperter samarbeide integrert inn mot alle fagmiljøene, for å skape gode løsninger for kunden, brukeren og samfunnet.

SETT DITT PREG PÅ NORGES MEST SPENNENDE PROSJEKTER
I denne stillingen blir du en del av vårt globale team av eksperter, og du arbeider i tett samarbeid med din seksjonsleder, prosjektledere og kollegaer. Din hovedoppgave i teamet vårt er å prosjektere VVS-installasjoner, primært innen bygnings-VVS. I tillegg vil du være vår spesialist innen et eller flere områder:

 • Bygg automasjon, styring/regulering
 • Ventilasjon
 • Varme/kulde
 • Rør / sanitær / sprinkler
 • BIM
 • Energikilder, energidistribusjon
 • Disiplinledererfaring er ønskelig

DINE FERDIGHETER. VÅRT TEAM. SAMMEN UTFORMER VI FREMTIDEN
Dine ferdigheter er nøkkelen til vår suksess. Vi arbeider på tvers av grenser og innen forskjellige fagfelt hvor vi deler kunnskap og bygger opp sterke relasjoner med kunder og kolleger. Du bidrar med din ekspertise samtidig som du får mulighet til å lære av de beste. 

For å lykkes i denne stillingen mener vi du bør være opptatt av kvalitet i leveranser, kundeorientert og kunne forstå hva kunden ønsker og trenger, samt trives med arbeidsoppgaver av høy faglig kompleksitet.

Du bør dessuten ha følgende kvalifikasjoner og ferdigheter:

 • Mastergrad innen VVS eller tilsvarende
 • Minimum 6 års relevant erfaring
 • Bred erfaring med å benytte digitale plattformer for fag, prosjekt, prosess, prosesskartlegging, prosessmodellering (VDC), økonomistyring.
 • Bruk av REVIT, Solibri, dRofus, ISY beskrivelse/calcus, MS Office programvare.
 • Erfaring med beregning og dimensjonering av VVS-anlegg. Herunder kjennskap til bruk av digitale beregningsverktøy som IDA ICE eller SIMIEN.
 • Programmeringskompetanse vil være en fordel.
 • Erfaring med å benytte industrialiseringsmetoder i forbindelse med bygg og anleggsprosesser.
 • God muntlig og skriftlig fremstillingsevne, både på norsk og engelsk.

COWI SOM ARBEIDSPLASS
COWI tilbyr en dynamisk og utfordrende arbeidsplass med gode utviklingsmuligheter. Vi har et sterkt og tverrfaglig miljø som setter høye krav til kompetanse og faglig integritet.

 • Hos oss får du i stor grad påvirke egne arbeidsoppgaver og prosjekter
 • Hos oss får du gode muligheter til kompetanseheving og egenutvikling gjennom prosjekter, kurs og mentorordninger
 • Arbeidsmiljø er viktig for oss, vi stiller opp for hverandre, er rause og støtter hverandre. Vi har et godt arbeidsmiljø som vi verdsetter høyt, noe som også gjenspeiles i medarbeiderundersøkelser
 • Ledelse og ledelsestrening er et av COWIs satsingsområder. Vi jobber derfor systematisk med å utvikle lederferdigheter i alle leder-roller, slik at hver enkelt medarbeider skal oppleve sine ledere som en positiv drivkraft til eget engasjement, utvikling og prestasjoner.

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser, og har gode pensjons- og forsikringsordninger.

HAR DU SPØRSMÅL?
Da kan du etter 03. august kontakte Anne Frafjord (Seksjonsleder) på telefon: 952 88 600. I mellomtiden kan du kontakte henne på epost: aefd@cowi.no, men merk at du ikke får svar før etter ferien.

SLIK SØKER DU
Klikk på knappen nedenfor, og fortell hvorfor du er rett person for denne stillingen. Arbeidssted er Stavanger. Søknadsfristen står angitt øverst på siden.

 

Søk på stillingen her
 

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår