Senior prosjekteringsleder - Jernbane

 
Senior prosjekteringsleder - Jernbane
Vil du være med på å vinne og lede store, spennende jernbaneprosjekter? COWI har en meget sterk posisjon innenfor Jernbane og opplever stor etterspørsel etter senior prosjektledere som kan lede de store utbyggingsprosjektene som kommer. Vi søker nå etter deg som ønsker å være med og utvikle prosjektlederrollen i COWI og bidra aktivt til å styrke og videreutvikle vårt fagmiljø i Oslo.

BLI DEL AV ET VERDENSLEDENDE FAGMILJØ

I COWI er prosjektledelse, planlegging og prosjektering av jernbane ett av våre kjerneområder. Vi har et anerkjent jernbanefaglig miljø med spesialkompetanse innen konvensjonelle- og høyhastighetsbaner, samt ulike typer helautomatiske banesystemer.

Som Senior Prosjektleder hos oss vil du være en aktiv bidragsyter til at COWI forblir en ledende aktør innen jernbane og samferdselssektoren. Din hovedoppgave blir å forvalte en portefølje av prosjekter, hvor du får ansvar for prosjektplanlegging og drift, deriblant tid, økonomi, leveranse og kvalitet på egne prosjekter/egen prosjektportefølje. Like viktig er det at du evner å lede tilbudsprosesser av samme størrelsesorden og utvikler gode og tillitsbaserte relasjoner med egne kunder. Du blir også ansvarlig for å utvikle og veilede egne prosjektmedarbeidere.

DU TRIVES MED ANSVAR OG SAMARBEID PÅ STORE TVERRFAGLIGE PROSJEKTER

Vi ser etter deg som har tydelige lederegenskaper, og er spesielt sterk på prosjektplanlegging og drift av prosjekter. I tillegg er du god på kompetansedeling, mål- og ressursstyring, samt lede og koordinere prosjektmedarbeidere. Du har solid kommersiell forståelse og evner å identifisere gode og helhetlige løsninger i samarbeidet med kunden.

I tillegg har du følgende kompetanse:

  • Høyere teknisk relevant utdannelse
  • Minimum 10 års erfaring
  • Dokumenterte resultater fra prosjektledelse av større samferdsels – og/eller byggeprosjekter
  • Solide ferdigheter innen IT-verktøy
  • Gode språkkunnskaper innen norsk og engelsk
  • Prosjektledersertifisering (PMP/IPMA/Prince) er en fordel.

COWI SOM ARBEIDSPLASS

COWI verdensledende innen planlegging av komplekse jernbane-, bane- og metroprosjekter, samt tunnel- og brukonstruksjoner. I COWI er alle fagområder samlet i samme hus, hvor våre fageksperter samarbeider integrert inn mot andre fagmiljøer. Dette styrker vår evne til å levere både pålitelige og innovative transportløsninger effektivt i alle faser av prosjektene – med et helhetlig resultat av høy kvalitet for kunden, samfunnet og brukeren.

Vi tilbyr en dynamisk og utfordrende arbeidsplass med gode utviklingsmuligheter. Vi har et sterkt og tverrfaglig fagmiljø som setter høye krav til kompetanse og faglig integritet.

  • Hos oss får du i stor grad påvirke egne arbeidsoppgaver og prosjekter
  • Hos oss får du gode muligheter til kompetanseheving og egenutvikling gjennom prosjekter, kurs og mentorordninger
  • Arbeidsmiljø er viktig for oss, vi stiller opp for hverandre, er rause og støtter hverandre. Vi har et godt arbeidsmiljø som vi verdsetter høyt, noe som også gjenspeiles i medarbeiderundersøkelser
  • Ledelse og ledelsestrening er et av COWIs fire satsingsområder. Vi jobber derfor systematisk med å utvikle lederferdigheter hos linjeledere og prosjektledere, slik at hver enkelt medarbeider skal oppleve sine ledere som en positiv drivkraft til eget engasjement, utvikling og prestasjoner

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger.

INTERESSERT?

Dersom du ønsker mer informasjon om stillingen er du velkommen til å kontakte:

Inger Hyllene (Seksjonsleder) på telefon: +47 41214340

Vi ser frem til å motta din CV og søknadsbrev så snart som mulig, og senest innen 20. mars 2019. Arbeidssted vil være Oslo (Hasle/Løren). Alle søknader behandles konfidensielt.

Søk på stillingen her

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår