Senior jordskiftekandidat - Oslo

 
Senior jordskiftekandidat - Oslo
Vil du være en del av Nordens fremste fagmiljøer og ta del i spennende jordskifteprosjekter? Våre medarbeidere jobber på komplekse og spennende prestisjeprosjekter som Færderforbindelsen, Sollihøgda Plussby, Fornebubanen og en rekke mellomstore reguleringsprosjekter gjennom rammeavtaler og private kunder.COWI satser tungt på en tverrfaglig tilnærming til morgendagens transportløsninger, og søker derfor nå en Senior Jordskiftekandidat/Master i Eiendom som vil være med å utforme fremtidens løsninger i krysningspunkt mellom ulike fag.

Søknadsfrist: 30/09/2019 - Norway - Sted: Oslo - Planning

BLI DEL AV EN DYNAMISK ARBEIDSPLASS, HVOR DU TAR DEL I NOEN AV NORDENS MEST KOMPLEKSE PROSJEKTER
Vår avdeling Plan ligger i divisjonen for Transport og Byutvikling. Her har vi et tverrfaglig miljø med landets førende spesialister innen areal- og landskapsplanlegging, trafikkanalyser og byutvikling i tett samarbeid med fagområdene vei, bane og brokonstruksjoner. Her vil du få en synlig rolle som vår ekspert innen eiendomsrett og grunnerverv.

Som Senior Jordskiftekandidat vil du få en sentral rolle i utviklingen av forretningsområdet Grunn og rettigheter i samarbeid med dine kollegaer i avdelingen Plan. Eksempler på dine øvrige arbeidsområder vil være:

 • Metodeutvikling innen eiendomsanalyser.
 • Grunnerverv og rettighetssikring for våre mange kunder.
 • Bistand til utbygningsavtaler.
 • Eiendomsfaglig rådgiving i infrastruktur- og byutviklingsprosjekter

DU HAR GOD FAGLIG BALLAST OG TENKER ALLTID PÅ KUNDENS BEHOV
Vi ser etter seg som har vært utdannet jordskiftekandidat/Master i Eiendom i 5 år eller lengre. Du har god faglig ballast og kan arbeide selvstendig med oppgavene, men trives også i å jobbe i tverrfaglige team. I tillegg kan du gjenkjenne deg i følgende:

 • Du er forretningsorientert og trekker alltid kundenes behov inn i ditt arbeid.
 • Du kan utvikle avdelingens kundenettverk – både internt som eksternt.
 • Du har lyst til åutvikle dine lederegenskaper i takt med at forretningsområdet utvikles.
 • Du kan formulere deg godt skriftlig og muntlig, både på norsk og engelsk.
 • Du er nysgjerrig og ønsker å dra inn internasjonale erfaringer i våre prosjekter.

COWI SOM ARBEIDSPLASS
Kjennetegnet for mange av våre prosjekter i COWI er at de er flerfaglige, store og av stor samfunnsmessig betydning. I COWI er alle fagområder samlet i samme hus, hvor våre fageksperter samarbeider integrert inn mot andre fagmiljøer. Dette styrker vår evne til å levere både pålitelige og innovative transportløsninger effektivt i alle faser av prosjektene – med et helhetlig resultat av høy kvalitet for kunden, samfunnet og brukeren.

Vi tilbyr en dynamisk og utfordrende arbeidsplass med gode utviklingsmuligheter. Vi har et sterkt og tverrfaglig fagmiljø som setter høye krav til kompetanse og faglig integritet.

 • Hos oss får du i stor grad påvirke egne arbeidsoppgaver og prosjekter
 • Hos oss får du gode muligheter til kompetanseheving og egenutvikling gjennom prosjekter, kurs og mentorordninger
 • Arbeidsmiljø er viktig for oss, vi stiller opp for hverandre, er rause og støtter hverandre. Vi har et godt arbeidsmiljø som vi verdsetter høyt, noe som også gjenspeiles i medarbeiderundersøkelser
 • Ledelse og ledelsestrening er et av COWIs fire satsingsområder. Vi jobber derfor systematisk med å utvikle lederferdigheter hos linjeledere og prosjektledere, slik at hver enkelt medarbeider skal oppleve sine ledere som en positiv drivkraft til eget engasjement, utvikling og prestasjoner

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger.

INTERESSERT?
Dersom du ønsker mer informasjon om stillingen er du velkommen til å kontakte:

Hilde Vandaskog, hiva@cowi.com / tlf. 99381053

Vi ser frem til å motta din CV og søknadsbrev så snart som mulig, og senest innen 30.09.2019. Arbeidssted vil være Oslo. Alle søknader behandles konfidensielt.

Søk på stillingen her

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår