Senior bruingeniør/disiplinleder bru

 
Senior bruingeniør/disiplinleder bru
Vil du jobbe i et verdensledende rådgivermiljø innen brudesign? Vi har mange spennende prosjekter foran oss, og søker nå en Senior bruingeniør/Disiplinleder som er klar for nye utfordringer!

COWI er rangert som verdensledende innen brudesign, og via utallige prosjekter og utviklingsoppdrag har vi bygget opp vår unike brukompetanse. Vi er involvert i flere spennende prosjekter, og nye utfordrende bruprosjekter står for døren og vi ønsker derfor å styrke vårt fagmiljø.

DU ER FREMOVERLENT OG HAR BRED ERFARING FRA SAMFERDSELSPROSJEKTER

Vi søker deg som ønsker å videreutvikle deg som bruingeniør, og som har ambisjoner som disiplinleder for bruer i større bru- og samferdselsprosjekter. Du har solid faglig bakgrunn og erfaring, og vil bidra aktivt til at COWI opprettholder sin ledende posisjon og vinner de spennende oppdragene. Vi tilbyr deg ansvar som senior prosjektmedarbeider og/eller bru-disiplinleder i våre store tverrfaglige samferdselsoppdrag. Kundekontakt og oppfølging av økonomi og fremdrift vil også være aktuelle arbeidsoppgaver for deg.  Det forventes også at du bidrar til samhandling og kompetansedeling i egen faggruppe og på tvers av kontorsteder. Vi ønsker at du aktivt tar del i COWIs fagnettverk både i Norge og internasjonalt.

Din kompetanse:

 • Bred erfaring med bruprosjektering og/eller erfaring som disiplinleder innen brukonstruksjoner i flerfaglige samferdselsprosjekt
 • Mastergrad/Sivilingeniør innen byggeteknikk med over 10 års arbeidserfaring
 • Gode teoretiske kunnskaper
 • Tverrfaglig forståelse

Dine egenskaper:

 • Du trives med å jobbe sammen med andre og evner å tilrettelegge for god samhandling
 • Du er forretningsorientert og evner å skape gode relasjoner med kunder, leverandører og kollegaer
 • Du deler aktivt kunnskap og erfaring med dine kolleger
 • Du har en ryddig og strukturert arbeidsmetodikk

COWI SOM ARBEIDSPLASS

COWI tilbyr en dynamisk og utfordrende arbeidsplass med gode utviklingsmuligheter. Du får jobbe med noen av Norges mest spennende og komplekse samferdselsprosjekter i et sterkt og tverrfaglig fagmiljø innen effektive transportløsninger innen veg, bane, tunnel og bru. Innen brodesign er COWI verdensledende og setter høye krav til kompetanse og faglig integritet.

 • Hos oss får du i stor grad påvirke egne arbeidsoppgaver og prosjekter.
 • Hos oss får du gode muligheter til kompetanseheving og egenutvikling gjennom prosjekter, kurs og mentorordninger.
 • Arbeidsmiljø er viktig for oss. Vi stiller vi opp for hverandre, er rause og støtter hverandre. Vi har et godt arbeidsmiljø som vi verdsetter høyt, noe som også gjenspeiles i medarbeiderundersøkelser.
 • Ledelse og ledelsestrening er et av COWIs satsingsområder. Vi jobber derfor systematisk med å utvikle lederferdigheter hos linjeledere, prosjektledere og disiplinledere, slik at hver enkelt medarbeider skal oppleve sine ledere som en positiv drivkraft til eget engasjement, utvikling og prestasjoner.
 • Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger.

Arbeidssted: Oslo, Bergen eller Trondheim

Kontaktperson: Erik Sundet, esu@cowi.com, tlf: 415 64 897

Søknadsfrist: 20. november 2018

Søk på stillingen her

 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Nytt om navn

Vis alle

  

Bygg Reis Deg 2017

Vis alle

  

Prosjektnyheter

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår