Senior arealplanlegger - Oslo, Fredrikstad eller Hønefoss

 
Senior arealplanlegger - Oslo, Fredrikstad eller Hønefoss
Vil du bruke din kompetanse på noen av Norges mest spennende prosjekter? Våre kollegaer jobber på komplekse og spennende prestisjeprosjekter som Intercity, Cicignon Park, Områderegulering Gretnes/Sundløkka, datasenter i Våler, Arena Fredrikstad, Færderforbindelsen, Sollihøgda Plussby, Fornebubanen og en rekke mellomstore planprosesser gjennom rammeavtaler og private kunder.

Søknadsfrist: 30/09/2019 - Norway - Sted: Hønefoss/Oslo/Fredrikstad - Infrastructure

COWI satser tungt på en tverrfaglig tilnærming til morgendagens byutvikling og transportløsninger, og søker derfor nå flere Senior Arealplanleggere som vil være med å utforme fremtidens løsninger i krysningspunkt mellom ulike fag.

DU FÅR JOBBE I SPENNENDE PROSJEKTER AV STOR SAMFUNNSMESSIG BETYDNING
Som Senior Arealplanlegger i COWI vil du lede/jobbe i våre store og komplekse tverrfaglige prosjekter, gjerne i samarbeid med eksterne underleverandører eller partnere. Du vil være med på å vinne og lede nye og spennende prosjekter for oss, og du vil spille en viktig rolle i prosessen med å videreutvikle vårt fagmiljø. Du blir også ansvarlig for å gi innspill til linjeledelsen om prestasjoner og potensialet til dine egne prosjektmedarbeidere. Vi har lang erfaring med å jobbe med prosjekter på tvers av geografi, noe som gir muligheter for å delta i prosjekter over hele landet, også store nasjonale og internasjonale prosjekter.

I COWI har vi engasjerte medarbeidere som utvikler helhetlige, bærekraftige løsninger med solid faglig forankring. Vi er markedsledende innen flere fagområder, og for å forvalte det ansvaret og den tilliten vi har fått av kundene våre også fremover, trenger vi flere flinke og engasjerte kollegaer som vil være med oss på denne reisen.

DU DRIVER PROSESSER VIDERE OG EVNER Å SKAPE TILITT
Vi ser etter seg som er i stand til å lede store og mellomstore komplekse tverrfaglige prosjekter. Du er dyktig på å drive prosesser og sikre at helheten i prosjektet blir ivaretatt, samt mestrer koordinering, planlegging, målstyring og ledelse av prosjektmedarbeidere. Du har minimum 5 års erfaring og gjerne bakgrunn fra byggherre, entreprenør, offentlig sektor eller rådgivende ingeniørfirma.

I tillegg kan du gjenkjenne deg i flere av følgende utsagn:

 • Du er tillitsskapende og har solid forretningsforståelse.
 • Du har kundefokus og serviceinnstilling.
 • Du evner å dele erfaringer og kompetanse med kolleger.
 • Du tilegner deg ny kunnskap raskt.
 • Du er kreativ og faglig nysgjerrig.
 • Du er nøyaktig og kvalitetsbevisst.
 • Du har gode kommunikasjons- og samarbeidsevner.
 • Du trives med å jobbe i tverrfaglige team.

COWI SOM ARBEIDSPLASS
Kjennetegnet for mange av våre prosjekter i COWI er at de er flerfaglige, store og av stor samfunnsmessig betydning. I COWI er alle fagområder samlet i samme hus, hvor våre fageksperter samarbeider integrert inn mot andre fagmiljøer. Dette styrker vår evne til å levere både pålitelige og innovative løsninger effektivt i alle faser av prosjektene – med et helhetlig resultat av høy kvalitet for kunden, samfunnet og brukeren.

Vi tilbyr en dynamisk og utfordrende arbeidsplass med gode utviklingsmuligheter. Vi har et sterkt og tverrfaglig fagmiljø som setter høye krav til kompetanse og faglig integritet.

 • Hos oss får du i stor grad påvirke egne arbeidsoppgaver og prosjekter i et stort planfagnettverk
 • Hos oss får du gode muligheter til kompetanseheving og egenutvikling gjennom prosjekter, kurs og mentorordninger
 • Arbeidsmiljø er viktig for oss, vi stiller opp for hverandre, er rause og støtter hverandre. Vi har et godt arbeidsmiljø som vi verdsetter høyt, noe som også gjenspeiles i medarbeiderundersøkelser
 • Ledelse og ledelsestrening er et av COWIs fire satsingsområder. Vi jobber derfor systematisk med å utvikle lederferdigheter hos linjeledere og prosjektledere, slik at hver enkelt medarbeider skal oppleve sine ledere som en positiv drivkraft til eget engasjement, utvikling og prestasjoner

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger.

INTERESSERT?
Dersom du ønsker mer informasjon om stillingen er du velkommen til å kontakte:

Jesper Vesøen, seksjonsleder Areal og landskap Oslo, jeve@cowi.com / tlf.46668668
Liv Marie Bodal, seksjonsleder Areal og landskap Fredrikstad, lmb@cowi.com / tlf.41417140
Tine Villadsen Gundersen, midl. seksjonsleder Areal og landskap Buskerud, tbgu@cowi.com / tlf. +47 905 25 581

Vi ser frem til å motta din CV og søknadsbrev så snart som mulig, og senest innen 30.september 2019. Arbeidssted vil være Oslo, Fredrikstad eller Hønefoss. Alle søknader behandles konfidensielt.

Søk på stillingen her

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår