Selvaag Eiendom kjøper praktbygg i Kvadraturen

 
Selvaag Eiendom kjøper praktbygg i KvadraturenSelvaag Eiendom har kjøpt Dronningens gate 13 i Kvadraturen.
Selvaag Eiendom kjøper Dronningens gate 13 i Kvadraturen i Oslo fra Ragde Eiendom.

- Når Selvaag Eiendom jakter på nye spennende investeringer, er Kvadraturen et av de mest attraktive områdene i Oslo. Dette er en strategisk viktig investering for Selvaag Eiendom, og eiendommen passer godt inn i vår porteføljestrategi. Vi har et langsiktig perspektiv i alt vi foretar oss, og vi ønsker å bidra til videre utvikling også i Kvadraturen. Dronningens gate 13 ligger godt plassert i området, og vi ser fram til å overta denne prakteiendommen, sier administrerende direktør Cecilie Martinsen i Selvaag Eiendomi en pressemelding.

Det er Edgar Haugens Ragde Eiendom som selger eiendommen. Union Norsk Næringsmegling har vært transaksjonsrådgiver for Selvaag Eiendom, mens Advokatfirmaet Haavind har vært juridisk rådgiver. Kjøpesummen er ikke offentlig.

16 000 kvadratmeter

Bygården har vært i bybildet siden 1880, men har røtter tilbake til 1643. Eiendommens areal er på 16 000 kvadratmeter fordelt over 7 etasjer og kjeller. Riksantikvaren er største leietaker.

- For Selvaag Eiendom er det svært viktig at vi har tilfredse kunder, og det første vi skal gjøre nå er å sikre at leietakerne som er i bygget opplever dette som en god stafettveksling. Vi har gjort oss noen tanker om hvordan eiendommen på sikt kan videreutvikles, og det er naturlig at vi ser nærmere på mulighetene som ligger i eiendommen, sier Cecilie Martinseni meldingen.

Selvaag Eiendom utvikler, drifter og leier ut næringslokaler i Stor-Oslo. Det er vi som står bak blant annet Tjuvholmen, Løren og eiendomsteknologisenteret Madserud Gård. Les mer: www.selvaageiendom.no

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår