Seltor er ISO sertifisert

 
Seltor er ISO sertifisert
Etter en svært grundig gjennomgang av alle interne styringsprosesser og inngående studier av flere prosjekter, kunne Kiwa Teknologisk Institutt den 14.06 2017 bekrefte at Seltor er ISO sertifisert.

Seltor oppfyller samtlige krav til Kvalitetsarbeid i henhold til ISO 9001:2015 og alle krav til Miljøarbeid beskrevet i ISO 14001:2015.

Kundene forventer i større og større grad at bedrifter tar ansvar for miljøet og setter høye krav til entreprenørbransjen. Seltor beviser med denne ISO sertifiseringen, som gjelder samtlige regions- og avdelingskontorer i Seltor, at de har god kontroll på sin kvalitetsstyring og et sterkt fokus på miljø.
- Dette gir oss godt omdømme og fordeler i forhold til våre konkurrenter, sier administrerende direktør i Seltor Gruppen AS, Stian Råmunddal.

ISO 9001 er verdens mest anerkjente standard for kvalitetsstyring og ISO 14001 tilsvarende innen miljøstyring. ISO sertifikatene omfatter hele arbeidsprosessen fra den første kontakten med kunde, via prosjektering, kontrahering og bygging, og helt frem til garantitiden utløper 5 år etter overtakelse. Innehavere av sertifikatet er bevisst på hvordan ledelse og ansatte kan redusere påvirkningen og belastningen av miljøet ved blant annet å redusere avfallsmengde og energiforbruk.

 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Nytt om navn

Vis alle

  

Bygg Reis Deg 2017

Vis alle

  

Prosjektnyheter

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle