Selger - Operativ med gjennomføringsevne

 
Selger - Operativ med gjennomføringsevne
Vi er på jakt etter deg som ønsker å gjøre våre kunder best på Purus designsluk. Du er engasjert, en ”doer” og har høy gjennomføringsevne. Du trives ute hos kundene og elsker å snakke med mennesker. Vårt mål er å utvikle alle som tilbyr bad til å bli Purusambassadører. Høres dette interessant ut? Da er du den rette for oss!

I Purus er vi entusiastiske og får ting til til å skje. Vårt største ønske er at våre designsluk blir foretrukket blant installatører og forbrukere. I Purus får du den støtte og oppmuntring du trenger for å lykkes, fra kollegaer som deler dine ambisjoner. Sammen skal vi oppnå det eksepsjonelle!

Som en del av vårt team får du ansvar for å følge opp våre kunder på Østlandet, med fokus på Oslo og Akershus. Vi kan tilby konkurransedyktige betingelser som firmabil, pensjonsordning og helseforsikring. Samt et hyggelig arbeidsmiljø. Du vil bidra med å implementere vårt Purus Line-konsept, utvikle kunder, delta på messer og holde kurs.

Vi ser for oss at du er en god planlegger og brenner for gode resultater. Du bør trives med å styre din egen hverdag, like å se at du bidrar til teamet, ha godt humør og er proff på å håndtere kundedata. Du setter service øverst og elsker å hjelpe kunden. Du er strukturert, resultatorientert og profesjonell i din fremtreden. Jobb skal være gøy, og sammen bidrar vi alle til en positiv og trivelig arbeidshverdag. Du liker å bruke sosiale medier som et verktøy i hverdagen og er nysgjerrig på hvordan vi kommer til å jobbe i fremtiden. Vi arbeider daglig med dette.
Sjekk ut @Purusnorge på Instagram og Facebook.

Vi er rørleggerens bestevenn. Vi kan sluk!

Kjenner du deg igjen i teksten over? Da vil vi høre fra deg!

Søknad og CV sendes til marked@purus.no og merkes med #jegvilselgesluk. Alle søknader behandles konfidensielt. Ønsker du å vite mer om stillingen må du gjerne kontakte Salgssjef Søren Knudsen på telefon +47 951 32 084 eller sorenk@joti.no.

Frist: 1. juni 2019

#Jeg Vil Selge Sluk 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår