Selger entreprenørvirksomheten i Norge

 
Selger entreprenørvirksomheten i NorgeEplegården Atrium i Drammen, der JM er byggentreprenør og tiltakshaver.
JM har inngått en avtale om salg av den eksterne entreprenørvirksomheten i Norge, JM Entreprenør AS til Vicon AS. Vicon AS er et selskap i den norske KB Gruppen AS. Avtalt virksomhetsverdi er ca 40 millioner svenske kroner.

Det avtalte salget innebærer et positivt resultat i fjerde kvartal 2019 på 15 millioner svenske kroner, som vil bli resultatført innen forretningsområdet JM Entreprenad. Gjennomføringen av salget forutsetter godkjennelse av norske konkurransemyndigheter. JM Entreprenør AS har de siste årene hatt en gjennomsnittlig omsetning på cirka 550 millioner svenske kroner. JM Entreprenads virksomhet vil fremover bli innrettet mot anleggsvirksomhet i Sverige, i nåværende form, der synergiene er tydelige med JMs egenregiutvikling av boliger.

– I og med salget av JM Entreprenør AS tar JM ytterligere et steg for å rendyrke vår virksomhet mot prosjektutvikling av boliger samtidig som JM Entreprenør AS gis mulighet til å utvikles som entreprenørselskap, sier Johan Skoglund, konsernsjef i JM i en pressemelding.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår