Selger eiendom i Stavanger-regionen

 
Selger eiendom i Stavanger-regionen
Sandnes kommune selger Prinsens vei 5, som har et tomteareal på ca. 13,2 dekar og ligger i nærheten av skole, barnehage og idrettsanlegg. Leiekontrakter gir en årlig kontantstrøm på ca. 3 350 000 kroner i 2018.

Rådmannen i Sandnes kommune har tidligere foreslått at kommen kjøper deler av tomten til idrettsformål, men det har den ennå ikke gjort. Dessuten er det ikke sikkert at kommunen har økonomi til å gjennomføre et slikt kjøp, sier rådgiver Jostein Gjerde i Colliers International.

Industriområdet transformeres nå til et boligområde, og i løpet av våren blir det trolig avgjort om deler av tomten skal avsettes til idrettsformål.

– Eiendommen har uansett en god cashflow, og kjøperen betaler ikke veldig mye over normal yield, derfor er det en forholdsvis lav risiko, sier Gjerde i en pressemelding.

 

Prisens vei 5 er tidligere hovedlager/administrasjonsbygg for ASKO, og hoveddelen av bygget leies nå ut til Extra Leker sin nettbutikk.

Det meste av arealene er utleid ut år 2022. Leiekontrakter gir en årlig kontantstrøm på ca. 3.350.000 kroner i 2018, og øker til ca. kr 4,6 millioner frem til 2022. Ifølge Colliers International er det potensial for ytterligere leieinntekter, ettersom ca. 1.000 kvadratmeter kontorlokaler p.t. står ledig.

– Vi kjører nå en parallell prosess med utleie og salg av eiendommen, opplyser Gjerde.

Interessenter oppfordres spesielt til å avklare fremtidige reguleringsendringer direkte med Sandnes kommune.

Salget av eiendommen skjer gjennom avhending av samtlige aksjer i single purpose-selskapet Prinsens vei 5 AS.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår