Sektorleder Vannkraft

 
Sektorleder Vannkraft
COWI er nå i gang med å opprette en avdeling innen vannkraft sektoren. Vi er derfor på jakt etter en erfaren og dyktig leder, som drives og motiveres av å skape noe nytt. Er du vår nye sektorleder?

Søknadsfrist: 30/04/2020 - Norway - Sted: Stavanger - Energy

Vi ser etter deg som ser etter forandringer, du lar deg motivere av å bygge samt drive team, og oppnå resultater. Vi tenker at du er en person med lang erfaring fra vannkraftsindustrien med bl.a. vedlikehold/oppgraderinger av vannkraftverk, og at du er en som over tid har bygd opp et bredt og godt faglig nettverk. 

VI HAR EN NØKKELROLLE FOR DEG SOM DRIVES AV Å BYGGE NOE NYTT!

COWI er markedsledende innenfor flere tunge fagområder i Norge og i dag har vi et tverrfaglig vannkraftmiljø som vi ønsker å styrke betraktelig fremover. COWI står nå i startgropa for å bygge opp et strategisk viktig vannkraftmiljø i selskapet.

Rollen som Sektorleder Vannkraft er nyopprettet i COWI. Det er en forutsetning av rette vedkommende har lang erfaring fra industrien og faglige nettverk. Stillingen fremmer entreprenørskap og godt driv, klokt lederskap og forretningsforståelse. Fremtidige oppdrag og prosjekter vil komme fra vannkraftseiere (private og offentlige).

Siden stillingen i selskapet er nyopprettet, vil du få anledning til å sette et personlig fotavtrykk og ha stor påvirkning i vår satsning inn mot vannkraft. 

DU ER OPPTATT UTVIKLING OG RESULTATER

Ledelse og ledelsestrening er et av COWIs fire satsingsområder, dette for at vi skal opprettholde og utvikle vår ledende posisjon i markedet. For å kunne forvalte det store ansvaret og den tilliten vi har fått fra våre kunder, vil vi fremover ha behov for en faglig dyktig og engasjert kollega som ønsker å bidra til vår utvikling på dette området.

Vi vil legge til rette for at du kan fortsette å utvikle deg og bli en viktig katalysator for vårt fremtidige miljø innen Vannkraft.

Vår fremtidig Sektorleder Vannkraft har gjerne høyere utdanning, gjerne på MSc eller BSc nivå men ikke et krav. Relevant og solid erfaring fra fagmiljøet kan oppveie for manglende formell kompetanse.

I tillegg ønsker vi at du har:

  • Lang erfaring fra prosjektgjennomføring mot vannkraftverk (alle størrelser)
  • Erfaring fra kunde/leverandør/bygningssiden
  • +10-15 års erfaring fra vannkraftsindustrien

Av personlige egenskaper vi ser etter, er at du er løsningsorientert, liker å dele kunnskap/være inkluderende, proaktiv og strukturert, og at du drives av å bygge/skape noe. I COWI har vi lagt til rette for et samarbeidsmiljø hvor erfarne og dyktige ledere er mentorer for våre talenter og fremtidens ledere!

COWI SOM ARBEIDSPLASS

  • Kontorlokaler på Hasle/Løren, Stavanger eller Bergen
  • Konkurransedyktige betingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger, samt et positivt miljø med bedriftsidrettslag og andre aktiviteter.
  • COWI er eid av de ansatte og av en stiftelse, COWIFonden, noe som innebærer at overskuddet som genereres går tilbake til utvikling og vekst i selskapet
  • Et sterkt og tverrfaglig fagmiljø som setter høye krav til kompetanse og faglig integritet. COWI tilbyr en dynamisk og utfordrende arbeidsplass med gode utviklingsmuligheter.
  • Hos oss får du i stor grad påvirke dine egne arbeidsoppgaver, arbeidsmåte og prosjekter.

COWI har et godt arbeidsmiljø som vi verdsetter høyt, noe som også gjenspeiles i våre årlige medarbeiderundersøkelser.

Er dette en rolle som du opplever som spennende og interessant? Ta gjerne kontakt eller søk på stillingen!

Søknadsfrist: Snarest. Vi intervjuer fortløpende.

Kontorsted: Oslo, Stavanger eller Bergen

Kontaktpersoner: Jonny Edvardsen, tel: 905 43 443 (VP Industri og Prosess), eller Svein Ove Svendsen, tel: 974 79 577 (VP Fornybar energi)

Søk på stillingen her

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår