Seksjonsleder VVS

 
Seksjonsleder VVS
Vil du utvikle deg innen ledelse og fag? Våre ingeniører jobber på spennende og utfordrende prosjekter i Norges mest komplekse prestisjeprosjekter, som skoler, forretningsbygg, store kommunaltekniske anlegg – Vann og Avløpsanlegg samt industrianlegg. Nå søker vi en seksjonsleder innen VVS til vår avdeling for Bygninger i Fredrikstad – Er du klar for nye utfordringer? Så les videre!

Søknadsfrist: 15 January 2021 - Norway - Sted: Fredrikstad - Buildings

COWI er et internasjonalt rådgivende ingeniørselskap med rundt 1200 medarbeidere i Norge. I avdeling Bygninger Øst vil du bli en del av en avdeling bestående av rundt 70 medarbeidere fordelt på fire seksjoner. Alle fagdisipliner er samlet på ett kontor i Fredrikstad, noe som gjør avstanden mellom idé og gjennomføring kort. Vi har kompetanse i verdensklasse og samarbeider tett med øvrige fagmiljøer i COWI for å levere morgendagens løsninger på blant annet sykehus, flyplasser og smarte, miljøvennlige bygg samt kommunaltekniske anlegg og industri.

Med et stort spenn i prosjekter både i størrelse og faglig innhold vil du hos oss finne gode muligheter til å jobbe med spennende og faglig utfordrende oppgaver sammen med andre dyktige kollegaer.

BLI LEDER FOR EN AVDELING MED AMBISIØSE KOLLEGER
Som seksjonsleder blir dine oppgaver å utvikle seksjonens medarbeidere, samt å sørge for at oppdrag gjennomføres med rett kompetanse. Vårt fagmiljø innen VVS i Fredrikstad består av 10 rådgivere – og 150 totalt i COWI Norge - og er et av landets ledende miljøer innen prosjektering av VVS-tekniske og energieffektive løsninger i prosjektene.

I samarbeid med våre ledere, vil du utarbeide utviklings- og resultatmål for din seksjon. Som seksjonsleder har du en svært viktig rolle i forbindelse med utvikling av strategi for kompetanseutvikling, bidra i det regionale tilbuds- og markedsarbeidet – og bidra til kunnskapsdeling mellom seksjonene.

Vi legger vekt på teambasert ledersamarbeid på tvers av både fag, roller og geografi.

Vi er opptatt av at du lykkes i ditt lederskap. Derfor får du også profesjonell lederstøtte i form av opplæring, karriereplanlegging og andre kurs som vil utvikle deg som leder. På den måten kan du og ditt team ha fokus på å håndtere faglige utfordringer, dele kunnskap og utvikle smarte løsninger for våre kunder.

Som seksjonsleder i COWI vil du også jobbe sammen med dine medarbeidere på våre prosjekter - på den måten får du også videreutviklet din egen fagkompetanse samtidig som forutsetningene for å bygge tette relasjoner til medarbeiderne og markedet er gode.

DU SETTER KUNNSKAPSDELING OG UTVIKLING HØYT – OG HAR GODE EVNER TIL Å GJENKJENNE TALENT OG SETTE SAMMEN GODE TEAM
Vi søker deg som forstår at motiverte medarbeidere i stor grad skapes og utvikles av deg som nærmeste leder. Vi vektlegger din interesse for å utvikle mennesker, faglig kvalitet, fokus på samarbeid, fleksibilitet og evne til å dele kunnskap. Du er god på å skape relasjoner, bygge nettverk og generere de gode prosjektmulighetene for COWI.

Handlekraft, løsningsorientert, kreativ, strukturert og initiativrik er egenskaper som vil være verdifulle for å lykkes i jobben.

I tillegg kan du gjenkjenne deg i flere av følgende utsagn:

 • Du har interesse for å dele kunnskap og bidra til å utvikle dine medarbeidere
 • Du har en høyere teknisk utdannelse fra universitet eller høgskole
 • Du har eventuelt også en lederutdanning og/eller -erfaring
 • Du har minimum 5 års erfaring fra rådgivermiljø eller annen kunnskapsbedrift
 • Du har oversikt og innsikt i fagområdet VVS
 • Vi ser gjerne at du har erfaring innen en eller flere av disse områdene; industri, VA, Automasjon og kommunaltekniske anlegg.
 • Du er forretningsforståelse og evne til å skape resultater

  
COWI SOM ARBEIDSPLASS
COWI tilbyr en dynamisk og utfordrende arbeidsplass med gode utviklingsmuligheter. Vi har et sterkt og tverrfaglig fagmiljø som setter høye krav til kompetanse og faglig integritet.
  

 • Hos oss får du i stor grad påvirke egne arbeidsoppgaver og prosjekter
 • Hos oss får du gode muligheter til kompetanseheving og egenutvikling gjennom prosjekter, kurs og mentorordninger
 • Arbeidsmiljø er viktig for oss, vi stiller opp for hverandre, er rause og støtter hverandre. Vi har et godt arbeidsmiljø som vi verdsetter høyt, noe som også gjenspeiles i medarbeiderundersøkelser
 • Ledelse og ledelsestrening er et av COWIs fire satsingsområder. Vi jobber derfor systematisk med å utvikle lederferdigheter hos linjeledere og prosjektledere, slik at hver enkelt medarbeider skal oppleve sine ledere som en positiv drivkraft til eget engasjement, utvikling og prestasjoner.

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger.

HAR DU SPØRSMÅL?
Da kan du ringe Jon Anders Grindahl, Avdelingssjef Bygninger Region Øst, Tlf: 957 73 193

SLIK SØKER DU
Klikk på knappen nedenfor, og fortell hvorfor du er rett person for denne stillingen. 
Vi ser gjerne at du sender inn CV og søknadsbrev så snart som mulig siden rekrutteringsprosessen allerede er i gang. Søknadsfristen står angitt øverst på siden.


Søk her! 

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår