SEKSJONSLEDER INGENIØRGEOLOGI - OSLO (29313)

 
SEKSJONSLEDER INGENIØRGEOLOGI - OSLO (29313)
Vil du ha en sentral rolle og innflytelse i et internasjonalt geofaglig miljø?

Nå søker vi en seksjonsleder innen ingeniørgeologi til vår divisjon for transport og byutvikling i Oslo.

Kunne du tenkt deg å videreutvikle et ungt og innovativt ingeniørgeologisk miljø? COWI-konsernet har i dag ca. 200 medarbeidere som jobber innen områdene geoteknikk og ingeniørgeologi – og vi fortsetter å vokse. Nå ser vi etter en seksjonsleder med gode lederegenskaper, som motiveres av å veilede og videreutvikle fagkompetansen hos sine medarbeidere.

BLI LEDER FOR ET GEO-TEAM MED AMBISIØSE KOLLEGER
COWI tilbyr en dynamisk og utfordrende arbeidsplass med gode utviklingsmuligheter. Vi har et sterkt og tverrfaglig fagmiljø som setter høye krav til kompetanse og faglig integritet.

Som seksjonsleder blir dine oppgaver å utvikle seksjonens medarbeidere, samt å sørge for at oppdrag gjennomføres med rett kompetanse. I samarbeid med våre ledere, vil du utarbeide utviklings- og resultatmål for din seksjon. Du får en svært viktig rolle i forbindelse med utvikling av strategi for kompetanseutvikling. Du vil bidra i det regionale tilbuds- og markedsarbeidet, og bistå til kunnskapsdeling mellom seksjonene.

Vi legger vekt på teambasert ledersamarbeid på tvers av både fag, roller og geografi. Det internasjonale samarbeidet innen områdene geoteknikk og ingeniørgeologi styrker vårt tilbud, og gir oss nødvendige ressurser for alle typer oppdrag.

Som seksjonsleder i COWI vil du også jobbe sammen med dine medarbeidere på våre prosjekter, på den måten får du også videreutviklet din egen fagkompetanse samtidig som forutsetningene for å bygge tette relasjoner til medarbeiderne og markedet er gode.

DU HAR TYDELIGE LEDEREGENSKAPER, OG BRENNER FOR UTVKLING AV TALENTER OG FAGET
Vi søker deg som forstår at motiverte medarbeidere i stor grad skapes og utvikles av deg som nærmeste leder. Vi vektlegger din interesse for å utvikle mennesker, faglig kvalitet, fokus på samarbeid, fleksibilitet og evne til å dele kunnskap. Du er god på å skape relasjoner, bygge nettverk og generere de gode prosjektmulighetene for COWI.

Handlekraftig, løsningsorientert, kreativ, strukturert og initiativrik er egenskaper som vil være verdifulle for å lykkes i jobben.

I tillegg kan du gjenkjenne deg i flere av følgende utsagn:
• Du har interesse for å dele kunnskap og bidra til å utvikle dine medarbeidere.
• Du har en høyere byggteknisk utdannelse fra universitet eller høgskole.
• Du har eventuelt også en lederutdanning og/eller -erfaring.
• Du har minimum 5 års erfaring fra rådgivermiljø eller annen kunnskapsbedrift.
• Du har oversikt og innsikt i fagområdet din seksjon jobber med.
• Du har forretningsforståelse og evne til å skape resultater.
• God formidlingsevne på norsk, både muntlig og skriftlig.
• Du har stor handlekraft og gjennomføringsevne.

COWI SOM ARBEIDSPLASS
COWI tilbyr en dynamisk og utfordrende arbeidsplass med gode utviklingsmuligheter. Du får jobbe med noen av Norges mest komplekse prosjekter og sterkeste fagmiljøer innen flyplasser, veg og bane, bruer og ikke minst innenfor tunneler. Vi har et sterkt og tverrfaglig fagmiljø som setter høye krav til kompetanse og faglig integritet.
• Hos oss får du i stor grad påvirke egne arbeidsoppgaver og prosjekter.
• Hos oss får du gode muligheter til kompetanseheving og egenutvikling gjennom prosjekter, kurs og mentorordninger.
• Arbeidsmiljø er viktig for oss, vi stiller opp for hverandre, er rause og støtter hverandre. Vi har et godt arbeidsmiljø som vi verdsetter høyt, noe som også gjenspeiles i medarbeiderundersøkelser.

Ledelse og ledelsestrening er et av COWIs fire satsingsområder. Vi jobber derfor systematisk med å utvikle lederferdigheter hos linjeledere og prosjektledere, slik at hver enkelt medarbeider skal oppleve sine ledere som en positiv drivkraft til eget engasjement, utvikling og prestasjoner.

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger.

Søknadsfrist: 28.05.2018
Arbeidssted: Oslo, Løren/Hasle.

Kontaktperson: Erik Sundet, esu@cowi.com, tlf.: 415 64 897, eller Kim André Larsen, kala@cowi.com, tlf.: 904 15 575

Søk her

 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Nytt om navn

Vis alle

  

Bygg Reis Deg 2017

Vis alle

  

Prosjektnyheter

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår