Seksjonsleder for elektroteknikk, Trondheim

 
Seksjonsleder for elektroteknikk, Trondheim
Vil du lede noen av Norges fremste ingeniører innen elektrotekniske løsninger? Kan du utvikle seksjonens medarbeidere og sørge for at oppdrag gjennomføres med rett kompetanse? Og er du en naturlig og samlende leder? Da kan dette være det neste skrittet i din karriere!

Søknadsfrist: 31/01/2020 - Norway - Sted: Trondheim - Buildings

BLI EN DEL AV VÅR AVDELING BYGNIGER I TRONDHEIM
I avdeling Bygninger Midt- og Nord-Norge, med kontorsted Trondheim, vil du bli en del av vår divisjon for Bygninger. Divisjon Bygninger er den største av våre divisjoner med rundt 500 medarbeidere over hele landet, hvor ca 120 har kontorsted i Trondheim fordelt på 9 seksjoner. Vi har et av landets ledende fagmiljø innen elektrotekniske løsninger, og vi samarbeider tett med øvrige fagmiljøer i COWI for å levere morgendagens løsninger på blant annet sykehus, flyplasser og smarte, miljøvennlige bygg.

Vårt fagmiljø for elektroteknikk i Trondheim består i dag av ca 40 rådgivere fordelt på to seksjoner, hvorav halvparten hører til den aktuelle seksjonen for denne stillingen. Vi har et trygt og godt arbeidsmiljø, med gode muligheter både sosialt og faglig.

FÅ EN NØKKELROLLE I VIDEREUTVIKLINGEN AV VÅRT ELEKTROTEKNISKE MILJØ
I denne stillingen blir du en del av vårt globale team av eksperter, og du arbeider i tett samarbeid med våre to Vice Presidents for avdeling Bygninger i Trondheim, og seksjonsleder for den ander elektroseksjonen. Din hovedoppgave i teamet vårt er å utvikle seksjonens medarbeidere, samt å sørge for at oppdrag gjennomføres med rett kompetanse.

Du vil daglig vil du utføre følgende arbeidsoppgaver:

  • Utarbeide utviklings- og resultatmål for seksjonen
  • Bidra til utvikling av strategi for kompetanseutvikling
  • Delta i det regionale tilbuds- og markedsarbeidet
  • Bidra til kunnskapsdeling mellom seksjonene
  • Jobbe sammen med medarbeidere på prosjekter

COWI er ledende innenfor sitt felt, fordi vi har ansatte som er ledende innenfor sine felt. I COWI får du en unik mulighet til å lære av de beste og utvikle potensialet, og du får delta i utformingen av fremtidens samfunn. Sammen med din nærmeste leder legger du opp en plan for din egen utvikling, og du får mulighet fra dag til dag til å bygge opp din ekspertise i så vel globale som lokale oppdrag.

DINE FERDIGHETER. VÅRT TEAM. SAMMEN UTFORMER VI FREMTIDEN
Dine ferdigheter er nøkkelen til vår suksess. Vi arbeider på tvers av grenser og innen forskjellige fagfelt hvor vi deler kunnskap og bygger opp sterke relasjoner med kunder og kolleger. Du bidrar med din ekspertise samtidig som du får mulighet til å lære av de beste.

For å lykkes i denne stillingen mener vi du bør være klar og tydelig i din kommunikasjon, en dyktig relasjonsbygger med kommersiell teft, samt at du har en stor interesse for å utvikle og motivere medarbeidere.

Du bør dessuten ha følgende ferdigheter:

  • Du har en høyere teknisk utdannelse fra universitet eller høgskole
  • Du har minimum 3 års erfaring fra rådgivermiljø eller annen kunnskapsbedrift
  • Du har oversikt og innsikt i fagområdet elektroteknikk
  • Det er en fordel med lederutdanning og/eller -erfaring
  • Du snakker og skriver flytende norsk og engelsk

HAR DU SPØRSMÅL?
Da kan du ringe Siv Merete Øyen (Vice President Bygninger) på telefon +47 951 11 588.

SLIK SØKER DU
Klikk på knappen nedenfor, og fortell hvorfor du er rett person for denne stillingen. Vi ser gjerne at du sender inn CV og søknadsbrev så snart som mulig siden rekrutteringsprosessen allerede er i gang. Søknadsfristen står angitt øverst på siden.

Søk på stillingen her

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår