Seksjonsleder bygninger, Oslo

 
Seksjonsleder bygninger, Oslo
Vil du utvikle deg innen ledelse og fag i samarbeid med våre 7000 kollegaer i konsernet? Det er høy etterspørsel i våre kjernemarkeder og vi jobber på stadig flere spennende prestisjeprosjekter. Det medfører et behov for å styrke ledelsen av vår seksjon for Byggeteknikk og RIB, som er en sentral del av avdeling Bygninger i Oslo. Vi søker derfor nå en ambisiøs seksjonsleder som brenner for personalledelse og forretningsutvikling, og som motiveres av en hektisk og til tider uforutsigbar hverdag. Gjenkjenner du deg selv, og er du klar for nye utfordringer? Les mer her!

Vår bygningsavdeling i Oslo består av nesten 200 kollegaer organisert i ulike seksjoner. Seksjonen for Byggeteknikk har i dag 20 dyktige og ambisiøse ingeniører som sammen jobber for å levere godt på blant annet landemerke prosjekter som Oslo Storbylegevakt, Stavanger Universitetssjukehus og Politiets Beredskapssenter.

Vi har store ambisjoner om enda mer vekst. Målet er en fordobling av seksjonen, og vi er derfor på jakt etter en seksjonsleder som kan lede COWI videre på den veien vi har startet.

DU FÅR LEDE OG UTVIKLE ET DYKTIG OG SPENNENDE FAGMILJØ

Som seksjonsleder blir dine oppgaver å utvikle seksjonens medarbeidere, rekruttere nye kollegaer i samarbeid med våre supportfunksjoner, samt å sørge for at oppdrag gjennomføres med rett kompetanse. Sammen med våre ledere vil du utarbeide utviklings- og resultatmål for din seksjon, og du vil bidra i det regionale tilbuds- og markedsarbeidet. I tillegg har du en svært viktig rolle i forbindelse med oppbygning av kapasiteten i seksjonen, utvikling av strategi for kompetanseutvikling, og kunnskapsdeling mellom seksjonene.

Som seksjonsleder i COWI vil du også jobbe sammen med dine medarbeidere på våre prosjekter. På den måten får du videreutviklet din egen fagkompetanse samtidig som forutsetningene for å bygge tette relasjoner til medarbeiderne og markedet er gode.

DU ER GOD PÅ Å BYGGE RELASJONER OG SE MULIGHETER

Vi søker deg som forstår at motiverte medarbeidere i stor grad skapes og utvikles av deg som nærmeste leder. Vi vektlegger din interesse for å utvikle mennesker, faglig kvalitet, fokus på samarbeid, fleksibilitet og evne til å dele kunnskap. Du er god på å skape relasjoner, bygge nettverk og generere de gode prosjektmulighetene for COWI. Handlekraft, løsningsorientert, kreativ, strukturert og initiativrik er egenskaper som vil være verdifulle for å lykkes i jobben.

I tillegg kan du gjenkjenne deg i flere av følgende utsagn:

 • Du har interesse for å dele kunnskap og bidra til å utvikle dine medarbeidere
 • Du har en høyere byggeteknisk utdannelse fra universitet eller høgskole
 • Du har blikk for å rekruttere de rette profilene, og bygger relasjonsbaserte nettverk
 • Du har 5 til 10 års relevant erfaring fra rådgivermiljø eller annen kunnskapsbedrift
 • Du har oversikt og innsikt i fagområdet seksjonen jobber med
 • Du har gjerne en lederutdanning og/eller -erfaring
 • Du er forretningsforståelse og evne til å skape resultater
 • Du har stor handlekraft og gjennomføringsevne.
 • Du behersker engelsk i skrift og tale

COWI SOM ARBEIDSPLASS

COWI tilbyr en dynamisk og utfordrende arbeidsplass med gode utviklingsmuligheter. Vi har et sterkt og tverrfaglig arbeidsmiljø som setter høye krav til kompetanse og faglig integritet.

 • Hos oss får medarbeiderne i stor grad påvirke egne arbeidsoppgaver og prosjekter
 • Hos oss får du gode muligheter til kompetanseheving og egenutvikling gjennom prosjekter og kurs
 • Arbeidsmiljø er viktig for oss, vi stiller opp for hverandre, er rause og støtter hverandre. Vi har et godt arbeidsmiljø som vi verdsetter høyt, noe som også gjenspeiles i medarbeiderundersøkelser
 • Ledelse og ledelsestrening er et av COWIs fire satsingsområder. Vi jobber derfor systematisk med å utvikle lederferdigheter hos linjeledere og prosjektledere, slik at hver enkelt medarbeider skal oppleve sine ledere som en positiv drivkraft til eget engasjement, utvikling og prestasjoner
 • Vi jobber internasjonalt og løser våre oppgaver i samarbeid med våre 7000 kollegaer i konsernet

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser, samt gode pensjons- og forsikringsordninger.

INTERESSERT?

Dersom du ønsker mer informasjon om stillingen er du velkommen til å kontakte:

Tommy Lundegaard

Vice President

Tlf: +47 977 11 022

Vi ser frem til å motta din CV og søknadsbrev så snart som mulig, og senest innen 23. april 2019. Vi vurderer søknader og fortløpende, og kaller løpende inn til samtaler. Arbeidssted vil være Oslo. Alle søknader behandles konfidensielt.

Søk på stillingen her

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår