Schmidt åpner på Skøyen

 
Schmidt åpner på Skøyen
Schmidt, som er Europas største kjøkkenkjede, åpner førstkommende fredag 1.desember ny butikk på Skøyen i Oslo. Den nye butikken har sentral beliggenhet i Hoffselvpromenaden 4. og har et bredt tilbud av møbler til kjøkken, interiør, bad og garderobe. Med åpningen på Skøyen har Schmidt nå 9 butikker i Norge.

"Det er i dag stor interesse for kjøkken, møbler og interiør og nordmenn topper listen over de som investerer mest i kjøkken i hele verden. Schmidt forener tysk ingeniørkunst med fransk design og har et spennende produktutvalg innenfor kjøkken, bad, garderobe og soverom. For mange er kjøkkenet hjemmets hjerte og mange ønsker seg et drømmekjøkken. Vårt tilbud er derfor tilpasset denne utviklingen”, sier daglig leder Lene Johansen i Schmidt på Skøyen.

I Norge er Schmidt den eneste kjøkkenkjeden som tilbyr kjøp av produkter på mål uten en ekstra kostnad, du får dermed kjøkken, bad, garderober og interiørløsninger som er designet og produsert til den individuelle kunde. I tillegg har Schmidt høy garanti for miljøhensyn og har 3 ISO sertifiseringer, NF og PEFC sertifiseringer.
   

 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Nytt om navn

Vis alle

  

Bygg Reis Deg 2017

Vis alle

  

Prosjektnyheter

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle