Scandic Hamar bygger ut med nye rom og møtefasiliteter

 
Scandic Hamar bygger ut med nye rom og møtefasiliteterScandic Hamar
Scandic Hotels, Nordens største hotellkjede, har inngått en avtale med eiendomsselskapet Utstillingsplassen om å renovere og bygge ut Scandic Hamar. Hotellet vil få toppmoderne konferansefasiliteter og over 300 rom.

– Vi gleder oss til å kunne huse enda flere gjester og tilby store konferanser, messer og kick-off. Vi er allerede i dialog med lokale leverandører for å fornye matkonseptet i hotellrestauranten, og ser frem til å skape en stemning på hotellet som både gjester og lokalbefolkning vil sette pris på, sier Wenche Vollhaug, hotelldirektør på Scandic Hamar i en pressemelding.

Scandic Hamar er et av Norges største konferansehotell, med sentral beliggenhet nær Hamar sentrum og kun 50 minutter fra Oslo Lufthavn Gardermoen. Det renoverte hotellet får 308 rom, restaurant, bar og møtefasiliteter for opptil 1450 personer. I tillegg skal det bygges en egen bankettsal i hotellets 8. etasje med fantastisk utsikt over Hamar by. Her vil det bli gode muligheter for selskaper, banketter, konfirmasjoner og bryllup for lokalbefolkning og gjester.

Med utbyggingen av hotellet styrker Scandic sin posisjon i Hamar ytterligere. Det er Eiendomsselskapet Utstillingsplassen som vil stå for utbyggingen som er planlagt å starte høsten 2019.

– Vi i Utstillingsplassen er opptatt av Hamar sin utvikling. Vi ønsker både å ruste opp eksisterende lokaler og bygge nytt for å styrke Hamar sin posisjon. Etter nytt påbygg med ytterligere 69 rom og nye konferanselokaler i 8 etasje, får hotellet over 300 rom og toppmoderne konferansefasiliteter. Det setter Hamar i stand til å konkurrere med Gardermoen-hotellene og alt annet av tilbud på Østlandet, sier Tron Sanderud, administrerende direktør i Utstillingsplassen Eiendom AS.

De nye rommene og konferansefasilitetene forventes å være i klare i 2021.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår