Satser i Harstad

 
Satser i HarstadLokalene til TESS Industributikken Harstad
Aksjonærene i TOOLS Industributikken AS i Harstad selger alle aksjene til TESS. Driften fortsetter under navnet TESS Industributikken Harstad. Dette er det tiende servicesenteret til TESS i de tre nordligste fylkene.

- Trygge lokale arbeidsplasser, fremtidsrettet drift, bredere sortiment og løsninger som styrker lokale bedrifters konkurransekraft, er viktig når Industributikken skal møte de utfordringene som venter, sier salgssjef Thor Markussen om hvorfor aksjonærene nå velger å selge seg ut av Industributikken AS.

Krevede marked
Industributikken AS ble etablert i 2004 og er ledende leverandør av verktøy, forbruksmateriell, rekvisita, maskiner etc. til det profesjonelle marked i Sør-Troms, Vesterålen og Lofoten.

- Vi startet med målsetting om å skape hyggelige og trygge arbeidsplasser, lytte til markedet, levere skreddersydde logistikkløsninger med produkter med riktig kvalitet og pris. Det har gitt oss en solid posisjon. Men markedet er i kontinuerlig endring og svært krevende for en liten salgsorganisasjon som også bør ha kapasitet, kompetanse og kraft til å drive utviklingsprosjekter, understreker Thor Markussen.

Best tjent med TESS
Han forteller at Industributikken den siste tiden sonderte muligheter for å bli en del av en større organisasjon og samtidig få tilgang til mer kompetanse, mer kapasitet og nye løsninger. - Allerede fra det første møtet var vi sikre på at selskapet, våre kunder og samarbeidspartnere vil være best tjent med det norskeide og landsdekkende konsernet TESS som legger stor vekt på nærhet til kundene og lokal tilpasning. For Industributikken betyr det nye muligheter og kundene våre får tilgang til det beste bransjen har å by på av forsyningsløsninger. I samarbeid med blant andre Statoil, drifter TESS kostnadseffektive forsyningsløsninger som vekker oppsikt. Den kompetansen kommer også Industributikkens kunder til gode. Samtidig får våre kunder nær kontakt med landets ledende slangeleverandør, poengterer Thor Markussen.

Styrker seg i nord
TESS Industributikken Harstad er det andre servicesenteret til TESS i Troms. Fra før har konsernet servicesenter i Tromsø, og har nå til sammen 10 servicesentre i de tre nordligste fylkene. Industributikken blir et av 33 servicesentre i regionselskapet TESS Nord as som blant annet har ansvaret for TESS-konsernets virksomheter fra Sogn og Fjordane til og med Finnmark. Målet er å ha et nettverk av egne servicesenter og forhandlere som gir kundene god tilgjengelighet i hele regionen.

Lenge på kartet
- Harstad er et område som TESS lenge har hatt ønske om å dekke på en bedre måte ved en etablering. Med TESS Industributikken Harstad har vi fått et servicesenter med dyktige folk med lang fartstid i bransjen og et salgsapparat som styrker vår tilstedeværelse i Sør-Troms, Vesterålen og Lofoten. Mange års godt kundearbeid har gjort at Industributikken har en solid markedsposisjon i området. Målsetningen er å utvikle denne posisjonen videre, forteller daglig leder Øyvind Brox i TESS Nord as.

 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Nytt om navn

Vis alle

  

Bygg Reis Deg 2017

Vis alle

  

Prosjektnyheter

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle