Sammen om Frysjaparken

 
Sammen om FrysjaparkenBildet: Mellom Nordmarka, Maridalsvannet og Nydalen ligger Frysja. Her er industrien i ferd med å flytte ut og bli erstattet av rundt 900 boliger, butikker, barneskole, barnehage, ny infrastruktur og parkområder.
Stor-Oslo Eiendom, OBOS Nye Hjem og Veidekke er enige om å fortsette samarbeidet om prosjektet Frysjaparken i Oslo.

Prosjektering av de 305 leilighetene i tredje byggetrinn er nå i gang, og byggearbeidene vil bli iverksatt etter hvert som salget går sin gang.

- Vi takker så mye for oppdraget og for fornyet tillit. Vi har et veldig godt samarbeid med Stor-Oslo Eiendom og OBOS som vi setter stor pris på, og nå kan vi videreføre og utvikle både byggeprosessene og teamet vårt ytterligere. Frysjaprosjektet er et av våre fremste innovative fyrtårn med en rekke teknologiske nyvinninger innen automasjon og digitalisering. Kombinert med god planlegging og rasjonell drift har dette resultert i en fremdrift og produktivitet helt i toppklasse, sier konserndirektør Hans Olav Sørlie i Veidekke Bygg i en pressemelding.

Mellom Nordmarka, Maridalsvannet og Nydalen ligger Frysja. Her er industrien i ferd med å flytte ut og bli erstattet av rundt 900 boliger, butikker, barneskole, barnehage, ny infrastruktur og parkområder. I februar 2018 begynte Veidekke byggingen av de første 154 leilighetene for Stor-Oslo Eiendom og OBOS, i mai 2019 fulgte oppdraget om nye 225 leiligheter og nå har prosessen med de neste 305 startet.

- Frysjaparken er nå i ferd med å etablere seg som en destinasjon og vi er veldig godt fornøyd med å fortsette det gode samarbeidet med Veidekke. Vi gleder oss til å utvikle mange nye leiligheter og ser frem til å ferdigstille nok et felt sammen med Veidekke, sier utviklingsdirektør i Stor-Oslo Eiendom Arne Brovold.

- Vi er svært fornøyd med å kunne bygge videre med Veidekke på nok et kvartal på dette flotte byutviklingsområdet i kanten av Oslomarka, sier prosjektdirektør Jørgen Stavrum i OBOS Nye Hjem AS 

Byggeoppdraget er en totalentreprise på 850 millioner kroner ekskl. mva. som vil inngå i Veidekkes ordrereserve når tilstrekkelig salg for igangsettelse er oppnådd. 

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår