Samlet hele bransjen

 
Samlet hele bransjen
Norsk Forening for Fjellsprengningsteknikk holdt sin årlige konferanse på SAS-hotellet i Oslo. Store aktører som Norconsult, Bane Nor og Statens vegvesen var blant foredragsholderne.

– Vi avslutter et spennende år med å møte kollegaer, dele erfaringer og knytte nye kontakter. Her må jeg skryte av Norsk Forening for Fjellsprengningsteknikk, som har satt sammen et veldig bra program, forteller Kenneth Gundersen, country manager UTT hos Mapei, i en pressemelding.

Den årlige fjellsprengningskonferansen er en viktig møteplass for bransjen, og alle de store aktørene deltar. Årets konferanse er den 56. i rekken.

– 2018 har vært et godt år for oss i UTT, med blant annet byggingen av Eysturoytunnelen mellom Skálafjørður og Tórshavn og levert maling til flere tunneler i Norge for Mesta. Follobanen har vært det største prosjektet for oss, og det ble omtalt i hele fire ulike foredrag under konferansen.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår