SALTO styrker seg innen adgangskontroll

 
SALTO styrker seg innen adgangskontrollBildet: Adgangskontrollsløsninger fra SALTO kan omfatte nesten alle adgangspunkter i en bygning og dens omkrets.
SALTO investerer i det østerrikske selskapet Gantner for å styrke sin portefølje av adgangskontroll-løsninger.

SALTO er en ledende produsent innen elektroniske adgangskontrollsløsninger. SALTOs administrasjonsprogramvare for adgangskontroll gir et intuitivt brukersentrert programvaregrensesnitt som gjør det enkelt og sikkert å inkorporere adgangskontroll for alle typer bygningsstørrelser eller brukerbehov.

Gantner er et østerriksk selskap som spesialiserer seg på adgangssystemer, elektroniske låse- og oppbevaringssystemer, kontantfri betaling, kasseapparat- og faktureringssystemer, tidsregistreringssystemer for personell samt billett- og administrasjonsprogramvare for fritidsfasiliteter.

Noe av det som gjorde Gantner attraktivt for SALTO var deres sterke engasjement for forskning og utvikling.

- Nyanskaffelsen av Gantner i SALTO-porteføljen gjør at vår evne til å fortsette å levere det absolutt beste innen elektroniske adgangskontroll løsninger går en lys fremtid i møte. Gantner-produktpakken tilbyr en rekke innovative låsingsløsninger samt kontantløse betalings- og billettsystemer som beriker og diversifiserer vårt produkttilbud og vil forbedre sluttbrukeropplevelsen. Vi er begeistret for å ønske Gantner velkommen til SALTO-familien, sier Javier Roquero, medstifter og administrerende direktør i SALTO, i en pressemelding.

- SALTO og Gantner er klare og villige til å gjennomføre nye vekstprosjekter sammen. Den kombinerte gruppen vil gjøre det mulig for SALTOs kunder å tilby sine gjester og ansatte en problemfri dør-til-dør-reise, med adgang til parkeringsplass, hovedinngang, heiser, billetter, kontant betaling, skap, kontordører, kantine og fritidsfasiliteter, alle med samme legitimasjon. Hvis det er en ting den globale COVID-pandemien har lært oss, er det at evnen til å levere mer kontaktløse løsninger som administreres av sluttbrukere, er veldig nødvendig og er kommet for å bli, sier Javier Roquero avslutningsvis.

Transaksjonen ble finansiert av en kombinasjon av kapitaløkning, bankfinansiering og kontanter. Kapitaløkningen beløper seg til 125 millioner EURO og er tegnet av både eksisterende aksjonærer. Finansielle investorer vil ha en samlet eierandel på 30 % i SALTO, mens resten beholdes av SALTOs stiftende medlemmer og ledere (60 %) og private investorer (10 %).

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår