Salgsrekord for Verket Brygge i Moss

 
Salgsrekord for Verket Brygge i MossVerket brygge prosjektet har fått en meget god start på salget. I løpet av de første to ukene er det solgt 29 leiligheter. Eve Images
Verket Brygge prosjektet har fått en meget god start på salget. I løpet av de første to ukene er det solgt 29 leiligheter til en total salgsverdi på 220 millioner kroner. Det er også satt prisrekord i Østfold med en toppleilighet solgt for 16,5 millioner kroner.

- Vi er veldig glad for at prosjektet har fått en så god start. Vi håper at vi kan få til byggestart for hele Verket Brygge-prosjektet i løpet av første kvartal 2020. Det er også hyggelig at vi har fylt opp bygulvet langs elvepromenaden og at vi nå kan igangsette hotell Riviera. Vi trenger både boliger, hotell, kontorer og levende første etasjer for å levere på vår visjon om å skape levende steder som begeistrer» sier Eirik Thrygg, adm dir i Höegh Eiendom i en pressemelding.

Verket Brygge prosjektet består av 57 leiligheter i forskjellige størrelser fra 46 m2 til 209 m2, fordelt på tre bygg. De aller fleste med sjøutsikt og alle med umiddelbar nærhet til sjøen og det yrende livet på Verket og i sentrum.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår