Saint-Gobain ny eier i Glava AS

 
Saint-Gobain	ny eier i Glava AS
Alle formaliteter er på plass, og Saint-Gobain er nå ny eier i Glava.

Saint-Gobain annonserte 14. juni i år at de hadde startet eksklusive samtaler med eierfamiliene og de øvrige aksjonærene i Glava AS med intensjon om at Saint-Gobain skulle overta som hovedaksjonær. Etter at Konkurransetilsynet ga sin velsignelse, er nå transaksjonen sluttført og Saint-Gobain er nå ny eier av Glava AS.

- Saint Gobain har samarbeidet tett med Glava i over 80 år gjennom lisensavtale fra Isover, og før transaksjonen eide vi 17 % av aksjene og var representert i styret til Glava. Saint-Gobain og Glava verdsetter de same verdiene og deler lidenskapen for vår bransje og for våre kunder. Vi ser frem til å bidra til Glavas utvikling i Norge, sier Thierry Lambert, General Delegate for Saint-Gobain i de nordiske og baltiske landene.

Administrerende direktør i Glava, Jon Karlsen, er svært fornøyd med å en industribygger som Saint-Gobain som eier.

- Saint-Gobain og Glava er to selskaper som kjenner hverandre godt, og det har i lang tid ligget i kortene at Saint-Gobain en dag skulle overta eierskapet fullt og helt for oss er det «business as usual», men eierskiftet vil på sikt gi oss mulighet til å utvikle Glava videre og tilby merverdi for våre kunder, sier Karlsen.

Jon Karlsen er, i tillegg til sin nåværende rolle, også utnevnt til administrerende direktør i SaintGobain Byggevarer AS, et selskap som består av merkevarene Weber og Gyproc.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Nytt om navn

Vis alle

  

Bygg Reis Deg 2017

Vis alle

  

Prosjektnyheter

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle