safe4 utvider sitt smarthustilbud

 
safe4 utvider sitt smarthustilbud
safe4 utvider sitt smarthustilbud med smarte dørlåser fra Yale. Safe4 gateway’en, HomeGate, har avansert IOT teknologi for å sikre en trygg, smart og brukervennlig løsning.

Den kommuniserer med ASSA ABLOY Skandinavias Yale Doorman digital dørlås, og gir forbrukerne full kontroll over tilgangen til sine hjem via en enkelt, integrert smarttelefon-app. Safe4’s sikre smarthus- løsninger har skapt stor internasjonal interesse, noe som sannsynligvis vil intensiveres med dette nye partnerskapet.

- ASSA ABLOY er en ledende global aktør med et globalt fotavtrykk og kompetanse i smarte dørlåser. Med deres skandinaviske eksperter på vårt lag, kan vi utvikle våre løsninger enda mer nå som vår HomeGate 'snakker med' den smarte dørlåsen, Yale Doorman, sier CEO, Bjørge Kraft, i Safe4.

- Et smart hjem starter med en smart dør. Det er derfor vi mener at en smart digital dørlås, som vår Yale Doorman, bør være et grunnleggende element i enhver integrert IOT hjem-løsning, legger Kristoffer Wadman, Director Business Development i ASSA ABLOY Skandinavia til.

Forenkler hverdagen
Den integrerte smart-funksjonaliteten begge selskaper nå tilbyr, gjør det mulig for bolig- og hytteeiere å automatisere en rekke funksjoner i huset. For eksempel, dersom en Yale Doorman åpnes eller lukkes, utløser dette et et signal som gjør at også vannlåsen lukkes eller åpnes. På samme måte kan elektriske apparater automatisk slås av eller på; lys kan dimmes, og hjemmets temperatur reguleres, hvis boligeier har forhåndsprogrammert dette ved hjelp av det brukervennlige grensesnittet til Safe4.

Full kontroll med én eneste app
HomeGate fungerer også som boligenens sikkerhetssystem og brannalarm, og kan aktiveres og deaktiveres via Yale Doorman digitale lås. Ved hjelp av den integrerte onestiAPP’en, kan boligeier enkelt styre det meste av hjemmets IOT enheter, enten han er hjemme eller bortreist.

- Vi tror kombinasjonen av HomeGate og Yale Doorman også åpner døren til nye muligheter for å utvikle nye omsorgsløsninger for pleietrengende i deres egne hjem, legger Kraft til.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår