SA1NT Unbreakable – Den sterkeste og tøffeste denim buksa i klassen – nå i Norge!

 
SA1NT Unbreakable – Den sterkeste og tøffeste denim buksa i klassen – nå i Norge!
SA1NT Unbreakable – er denim buksene for de som legger vekt på slitestyrke, komfort og et tøft utseende. Nå i Norge!

ANNONSE

SA1NT UNBREAKABLE er et Australsk merke som leverer tøffe, ekstremt slitesterke og varige denim bukser til privat bruk og på jobben. SA1NT buksenes styrke er gjort mulig ved å spinne inn det supersterke fiberet Dyneema i trådene kombinert med en helt spesiell veveteknikk som gir denimstoffet en helt unik slitestyrke man ikke har opplevd tidligere UTEN å gå på akkord med komfort og moderne design.

SA1NT UNBREAKABLE – arbeid
SA1NT buksene er en fantastisk kombinasjon av verdens sterkeste fiber Dyneema®, som er opptil 15 ganger sterkere enn stål, og SA1NT sin helt spesielle veveteknikk. Den unike slitestyrken, som gir buksene ekstra lang levetid, er gjort mulig uten å gå på akkord med komfort, fleksibilitet og et moderne utseende. Våre jeans er hele fem ganger sterkere enn en standard 12oz denim.

Med forsterkede og innfelte sømmer, praktiske lommer, et fleksibelt og komfortabelt materiale og et røft utseende er dette bukser som egner seg for en rekke yrkesgrupper.

SA1NT UNBREAKABLE – fritid
I en aktiv og hektisk hverdag kan det ofte være behov for klær som tåler en støyt, men som samtidig er komfortable og ser tøffe ut. SA1NT buksene er moderne og kanskje de mest anvendelige buksene som finnes. Det er nesten ingen grenser for hvor buksene kan brukes. En bukse som dekker utallige bruksområder. Bra for deg, bra for miljøet

SA1NT sin Work kolleksjon er en ny type, tøffe, innovative, behagelige og slitesterke klær som bedre enn noe annet tåler en trøkk!

Dyneema® - UHMWPE ( Ultra High Molecular Weight Polyethylene )
UHMWPE er det sterkeste thermoplastmaterialet som hittil er produsert. UHMWPE fibre er blant annet brukt i skuddsikre vester og annet forsvarmateriale. Når bomull veves sammen med UHMWPE, får man et stoff med ekstrem slitestyrke og god passform.

Les mer om våre produkter på vår hjemmeside.

Bygg Reis Deg messen 2019
Vi er tilstede på Bygg Reis Deg messen, ønsker du gratis inngang kan du registrere deg med koden «E04-08B» på www.byggreisdeg.no.
Kom gjerne innom for en hyggelig prat og en kikk på hva vi kan tilby av produkter.

Eller ta kontakt med oss på telefon 23 65 46 60 eller mail: saint.europe@saint.cc

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår