Rykende ferske pipenyheter

 
Rykende ferske pipenyheter
TEMA BYGG REIS DEG 2017: - På årets Bygg Reis Deg messe vil vi fokusere på ferdige pakkeløsninger av isolerte stålpiper og ildsteder, Geir Vernan, daglig leder i Schiedel Skorsteiner AS.

Av Bjørn Laberg

– Vårt unike system, «Rett I Toppen», sørger for at forbrenningsluft til ildstedet tilføres via stålpipa, direkte inn i toppen av ildstedet og ikke via en synlig kanal bak ildstedet. Vi vil tilby både frittstående peisovner, samt peisinnsatser med ferdig prekuttet omramming, som leveres med alt nødvendig materiell. Montør vil derved spare tid og han slipper å handle inn materiell andre steder, sier Vernan til Byggfakta.

– Vi vil under Bygg Reis Deg også introdusere vår ICS stålpipe, som er spesielt utviklet for industriformål, større fyringsanlegg, samt til for eksempel bakerovner og kaffebrenneri, sier Vernan, som tror dette er et marked med vekstpotensial.

– Hvordan ser markedssituasjonen ut for dere?

– Vi positivt på fremtiden, blant annet fordi krav til pipe i småhus er tilbake. Det finnes alternative løsninger for å omgå installasjon av pipe, men disse løsningene blir ofte veldig kostbare. Det som er spesielt positivt er at proffmarkedet innen hus- og hytteleverandører ønsker å levere både pipe og ildsted som standard i byggesettet.  Når det gjelder forbrukermarkedet, ser vi en trend hvor man investerer i langt mer kostbare ildsteder enn tidligere, sier Geir Vernan, daglig leder i Schiedel Skorsteiner AS.    

Schiedel har siden 1996 levert piper til det norske markedet og er også representert med egne selskaper i de andre nordiske landene.                                                                                                    

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Nytt om navn

Vis alle

  

Bygg Reis Deg 2017

Vis alle

  

Prosjektnyheter

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle