Rune Wiig ansatt som Head of Sales and Market

 
Rune Wiig ansatt som Head of Sales and MarketRune Wiig. FOTO: Mari Wæraas/NCC
NCC Building Norge styrker fokuset på salg og marked og har ansatt Rune Wiig som Head of Sales and Market.

Rune Wiig kommer fra stillingen som markedssjef i Betonmast og har mer enn 15 års- erfaring fra bygg og anleggsbransjen, hvorav 8 år som markedssjef.

- Jeg er stolt av å få bli en del av et sterkt konsern med lange tradisjoner, og en samfunnsengasjert entreprenør som tar miljø og klima på alvor. Jeg gleder meg til å ta fatt på oppgaven som Head of Sales and Market i NCC Building Norge og bli godt kjent med organisasjonen og våre kunder rundt om i landet, sier Rune Wiig i en pressemelding.

Wiig har både håndverksbakgrunn og utdanning fra teknisk fagskole og fra Handelshøyskolen BI. Han startet opp i NCC 7. oktober.

- Jeg ønsker Rune Wiig velkommen til oss i NCC. Dette er en viktig ansettelse som vil utvikle vår evne til å styrke samarbeid og gjennomføring av betydelige prosjekter med våre kunder i tiden fremover, sier Roger Nygård, Head of NCC Building Norway.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår