Rune Lyngbø ny distriktssjef i Peab

 
Rune Lyngbø ny distriktssjef i PeabRune Lyngbø, ny distriktssjef i Peab.
Rune Lyngbø (41) er ansatt som distriktssjef for Peab Bygg på Romerike.

− Jeg er veldig fornøyd med at vi har fått Rune til å ta ansvaret for kunder og prosjekter nord for Oslo. Dette er et stort og viktig markedsområde for oss, sier administrerende direktør John Ivar Mejlænder-Larsen i Peab.

Bred erfaring

Lyngbø kommer fra lederstilling i Norconsult i Bergen, der han hadde ansvar for å bygge opp et tverrfaglig rådgivermiljø innen bygg og eiendom. Han er utdannet høgskolekandidat i landbruksteknikk, og startet karrieren som ingeniør innen prefab.

− Etter det har jeg opparbeidet bred erfaring fra ulike deler av bransjen, og har jobbet både som utførende og rådgivende, forteller han.

Trigget av muligheter

Etter noen år med utvikling av bygg og eiendom som markedsområde i Norconsult, følte han at det var riktig å gå over til en totalentreprenør så fort den rette muligheten bød seg.

− Peab fremstod for meg som solid totalentreprenør med gode verdier. Jeg ble trigget av muligheten til å få lov til å være med å utvikle selskapets posisjon og utvikling i markedet videre, sier han.

Ser mot Mjøsregionen

Fra distriktskontoret på Kløfta skal Rune styre og videreutvikle Peabs byggvirksomhet på Romerike. Han har også blikket rettet litt lengre nord.

− Jeg mener vi har et potensial til å ta nye markedsandeler i Mjøsregionen. Regionen har først nå, med ny E6 og jernbane, begynt å merke den veksten som Nedre Romerike har hatt siden Gardemoutbyggingen, sier han.

Han gleder seg til å ta fatt på oppgaven, og har så vidt kommet i gang i ny jobb.

− Jeg har blitt tatt godt imot av åpne og hyggelige kollegaer. I jobben forventer jeg å utvikle meg selv, men enda viktigere at jeg sammen med mine gode kollegaer skal bidra til en positiv utvikling av Peab og vår virksomhet på Romerike, avslutter han.

 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Nytt om navn

Vis alle

  

Bygg Reis Deg 2017

Vis alle

  

Prosjektnyheter

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår