Røykluker og overlys i BIM og BREEAM-NOR

 
Røykluker og overlys i BIM og BREEAM-NOR
En av skandinavias største produsenter av overlys og røykluker, Unilite A/S, har nå etablert seg i Norge gjennom Unilite Norge AS. Med kontor og lager mellom Ås og Drøbak, kan vi serve det norske markedet med overlys og røykluker i glass, PC og akryl, med u-verdi ned til 0,8W/m²K.

ANNONSE

I sommer åpnet dørene hos Unilite Norge AS. Som en av skandinavias største produsenter av overlys og røykluker ønsket danske Unilite A/S å fokusere mer på det norske markedet. Av den grunn valgte de å starte et heleid datterselskap som skal drive med salg, levering og prosjektering av overlys og all typ av røykventilasjon.

- Vi har i mange år levert løsninger til norske bedrifter, så vi kjenner vårt broderfolk godt. De siste årene har vår kundekrets vokst betydelig, og vil derfor gjerne komme tettere på våre kunder, sier eierne av Unilite A/S, Torben Christensen og Tina Juul Christensen.

Den som skal serve de norske kundene er salgs- og prosjektingeniør, Tommy Eriksson, som siden 2016 har jobbet med Unilite’s sine produkter. Produktene som utvikles og produseres i Danmark er tilpasset fremtidens byggmarked når det gjelder miljø og energi, hvilket gjør at vi har løsninger til alle typer av bygg, fra rehabilitering til BREEAM-prosjekt og passivhus. Når vi nå kan levere alle våre røykluker og overlys i BIM vil dette bare øke vår konkurranseevne ytterligere.

Dagens marked krever mer når det gjelder sertifisering og dokumentasjon, på de produktene du leverer, noe Unilite A/S alltid har fokusert på. For å understreke dette er Unilite A/S den eneste ISO 9001-sertifiserte produsenten av overlys i skandinavia. Service og raske leveringstider har alltid vært en forutsetning for Unilite, hvilket vi nå viderefører i Norge gjennom et nyopprettet kontor og lager kun 2 minutter fra E6 utenfor Ås. Herfra kan vi serve hele Oslo, Akershus, Østfold og Vestfold på under 1,5 timer hvis det er nødvendig.

Når det er sagt så leverer vi over hele Norge! Vi kommer å ha komplette røykluker, med automatikk, som klarer TEK17-krav i standard størrelse samt de vanligste overlyskuplene i akryl. Det som vi ikke holder på lager i Norge tar kun 1-2 dager å få fra Danmark så vi vil alltid kunne gi kundene den beste servicen. Tommy er klar på at overlysbransjen er i endring. Når kravene på miljø og energieffektivitet øker i nybygg så gjelder dette også den 1m2 store røykluken i toppen av trappesjakten.

Alle overlys og røykluker, store som små, skal i utgangspunktet, holde den samme standarden som vinduene i bygget. Hvis bygget er prosjektert som BREEAM Excellent eller som et passivhus så kreves det en u-verdi på 0,8W/m2K, som da også gjelder for taklukene. Dette er noe Unilte A/S tidlig la vekt på og kan siden flere år levere ulike typer av overlys som klarer de nye kravene.

Når det gjelder BREEAM-NOR (A20-listen) så er det heller ikke lov å bruke polykarbonat (PC), så da leverer vi våre Combi-lys i 3-lags glass og 1-lag akryl som i tillegg til god u-verdi har en meget god lystransmisjon. Unilite kan tilby det meste fra rene glassoverlys til polykarbonat og akryl. De leveres i alle former og typer fra hvelvet til pyramide og sirkulære. Trenger, for eksempel, røykluken din å også være adgang til tak med stigeløsning – det leverer vi!

Vi hjelper deg med prosjektering og dimensjonering, det er bare å ta kontakt eller gå inn på vår hjemmeside www.unilite.no der du finner og kan laste ned alle våre produktdatablad. tommy@unilite.no, Tlf. 48896833.
 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår