Roxel Infra skal oppgradere tunneler

 
Roxel Infra skal oppgradere tunnelerHovet-tunnelen er en av de to på E18 som Roxel Infra skal oppgradere. (Foto: Statens vegvesen).
To korte tunneler på E18 i Porsgrunn skal i løpet av året oppgraderes. Nå har Roxel Infra fått jobben for rundt 35 millioner kroner.
Arbeidene i E18 Hovet- og Brattås-tunnelen er en totalentreprise og skal hovedsakelig utføres om natten. Det betyr omkjøring på fv. 351 mellom Heistad og Skjelsvik nattestid.

Det skal settes opp to nye tekniske bygg, og det skal bygges ny stopplomme på østsiden av Hovet-tunnelen.

I begge tunnelene skal overvannsanlegget utbedres. Det skal også monteres nye rømningslys 25 meters avstand, og nye nødskap for hver 125. meter. Nødvendig skilting skal monteres, og det skal etableres nødvendig overvåkning og styring for å få et komplett kontrollsystem.

Hovet-tunnelen er 539 meter lang mens Brattås er på 524 meter. Forberedende arbeider begynner i løpet av kort tid, og hovedarbeidene i og ved tunnelene starter etter påske. Arbeidene starter skal være ferdig i løpet av høsten 2021.
 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår