Rolf Petter Dørum er ny salgsdirektør i ITW

 
Rolf Petter Dørum er ny salgsdirektør i ITW
Rolf Petter Dørum startet i den nyopprettede stillingen som salgsdirektør hos innfestingsleverandøren ITW Construction Productions 1. mars, og er et viktig ledd for å styrke virksomheten i Norge.

Rolf Petter Dørum har solid erfaring innenfor byggebransjen, salg og ledelse, og kommer fra stillingen som salgsdirektør for Hitachi Power Tools. Han er allerede godt i gang med oppgavene for å styrke ITW Construction Productions i Norge, som har et bredt utvalg av totalløsninger fra anerkjente varemerker som Paslode, Spit, NKT Fastners og Adjufix til alle typer festemiddelsoppgaver i tre, betong, stål og gips.

- ITW er en spennende og innovativ virksomhet som blant annet har vært i førersetet for slangefri spikerpistoler. Nå styrkes ITW i Norge, og min oppgave blir å skape mer vekst og omsetning på markedet. Jeg vil blant annet være talerør for å sikre at verktøyssortimentet passer norske forhold og sørge for bedre rådgivning til forhandlere, men også til sluttbrukerne som entreprenører og profesjonelle tømrere, snekkere og håndverkere, sier Dørum og legger til:

- Det er mange ting å sette seg inn i, men dette er en veldig fin arbeidsplass. ITW har totalløsninger av stor kvalitet, og det blir spennende å være med å utvikle virksomhetens synlighet i Norge.

Sikrer en desentralisert styring
ITWs nordiske salgsdirektør Lars Vilhelmsen ser frem til fortsettelsen med Dørum:

- Dørum er nytenkende og kjent med bransjen, og han har en god blandet bakgrunn med både teori og praksis. Han har mastergrad i internasjonal markedsføring, men har også mye praktisk erfaring, blant annet som verktøysselger. Dermed tenker han hele veien rundt, og har mange gode tanker om samarbeid for å skape gode totalløsninger for kundene.

ITW Nordic har en felles enhet med logistikksenter, lager og testsenter i Middelfart i Danmark, hvor også Lars Vilhelmsen har kontor. Den felles enheten sikrer en sterk plattform for hele Norden, samtidig som ITW legger vekt på viktigheten av lokal styring, forteller Vilhelmsen:

- Med en felles enhet blir det enklere for oss å levere kvalitetsverktøy på tvers av landegrenser og sørge for synergi. Samtidig er det helt fra konsernets ledelse blitt lagt vekt på desentralisert styring for å kunne tilpasse seg det lokale markedet. Derfor er det godt at Dørum nå overtar stafettpinnen fra meg, slik at vi sikrer en bedre lokal forankring.

ITWs varemerker er tilgjengelig hos de fleste landsdekkende byggevarekjedene som Montér, XL-BYGG og Neumann. ITW har inngått serviceavtaler med lokale verksteder som tar garanti og vanlige reparasjoner av alle ITWs maskiner.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår