Rodeo arkitekter rir inn på prestisjeliste

 
Rodeo arkitekter rir inn på prestisjelisteBildet: Newsweek Momentum Award anerkjenner selskaper og aktører over hele kloden og har denne gangen plukket ut Rodeo arkitekter som en av disse.
Rodeo arkitekter er kåret av Newsweek Momentum Awards til en av verdens 100 viktigste virksomheter innen miljøvennlig byutvikling.

Den verdensomspennende medieaktøren Newsweek Momentum Award hedrer aktører og byer som driver verden mot en mer miljømessig bærekraftige, sosialt rettferdige og økonomisk levedyktige bymiljøer.

Utmerkelsen anerkjenner selskaper og aktører over hele kloden og har denne gangen plukket ut Rodeo arkitekter som en av disse. I panelet sitter verdensledende aktører innen byutvikling og mobilitet.

Newsweek skriver på sine sider; "These are the partners taking action, whose initiated projects are enacting real change. Whether it's integrating sustainable infrastructure, taking savvy approaches to micromobility, or using big data analytics to inform legislative policy for the betterment of all, each partner is doing something bold and unique that is leading us into the land unknown."

- Det at Rodeo havner på denne listen sier noe om at vi jobber i samsvar med ledende internasjonale ideer om en helhetlig byutvikling. Newsweek er ingen skoleavis, så en klapp på skulderen fra en slik global aktør noterer vi med en viss stolthet, sier Founding Partner Henning Sunde i en kommentar.

Om Rodeo arkitekter:

Rodeo arkitekter er et tverrfaglig arkitektkontor lokalisert i Oslo, sammensatt av arkitekter, landskapsarkitekter, byplanleggere og samfunnsvitere. Kontoret kan vise til en bred portefølje bestående av flere av de største byutviklingsprosjektene i landet. Rodeos tverrfaglighet og helhetlige tilnærming til byutvikling og arkitektur er utviklet for å kunne svare ut mer bærekraftige prosjekter i alle aspekter av begrepet.
 

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår