Rockfon ansetter ny distriktssjef

 
Rockfon ansetter ny distriktssjefRockfon har nylig ansatt Bjørn Egge som Distriktssjef KAM mot byggevaresegmentet i Oslo, Viken og Innlandet.
Leverandøren av akustiske steinull-himlingløsninger, Rockfon, har nylig ansatt en ny distriktssjef med fokus på kunderelasjoner innen byggevaresegmentet.

For å imøtekomme etterspørselen har Rockfon nylig ansatt 44 år gamle Bjørn Egge som ny distriktssjef KAM mot byggevarehusene i Oslo, Viken og Innlandet.

Bjørn Egge kommer fra entreprenørsiden og har drevet sitt eget firma i 20 år. Som trofast kunde til Rockfon gjennom mange år ser han frem til å være på den andre siden:

- Jeg har selv vært kunden til Rockfon og tar med meg disse erfaringene inn i den nye jobben. Jeg ser frem til å være med på å markedsføre Rockfons kvalitetsprodukter og styrke kunderelasjonen til byggevarehusene.

Daglig leder i Rockfon Norge, Jonny Aas, ønsker Bjørn Egge varmt velkommen og forklarer at han gleder seg til å få en tidligere kunde med på laget:

- Egge har vært en god kunde av oss i mange år og nå ser vi frem til å høre hans erfaringer og opplevelser som vil være med på styrke salgsteamet vårt. Relasjonen til kundene våre er enormt viktig, og derfor har vi ansatt Egge for å nettopp styrke den ytterligere. Det sikrer at vi kan fortsette med å levere akustiske løsninger av topp kvalitet og møte markedets stigende etterspørsel.

Bjørn Egge hadde sin første arbeidsdag 2. januar 2020.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår